Aktywne Wpisy

smuteczek2000s +71
Siemano,
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
miłego poniedziałku i oby nie był frustrujący. Pamiętajcie też, że praca to 1/3 dnia, sen to 1/3, no i zostaje 8 godzin... wykorzystujecie je dobrze (。◕‿‿◕。)
Oglądam Cesarzowa Sisi - ktoś poleca dobre kostiumowe z dobrymi wątkami tamtych czasów?
#atencyjnysmuteczek
źródło: temp_file2685780575198380779
PobierzMasz poczucie, że marnujesz życie?
- Tak. 54.7% (604)
- Nie. 23.4% (259)
- Nie myślę o tym. 21.9% (242)

#tosty #gotujzwykopem #kulinaria #pytaniedoeksperta
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki
co polecacie wrzucic do tostow? jakies proste skladniki

źródło: comment_1590597958zdQ5TMRdClJWMfa1jIDN0z.jpg
Pobierzźródło: comment_1590598303mVVPQXanQA0Q5JuSHoOVe3.jpg
PobierzBo wystarczy popierać prawa człowieka a nie specjalne przywileje dla ludzi, którzy czują się inni i mają manierę narzucania większości swoich zachcianek w imię swojej inności?
No np. MTF często chcą korzystać z damskich toalet i cisną temat, nie akceptując, że biologicznym kobietom to nie odpowiada, do tego chcą uczestniczyć w damskich sportach, zgarniając wszystkie nagrody, jak ktoś zwolni geja czy transa to płacz, że pewnie przez uprzedzenia... itd.
NIEKTÓRYM biologicznym kobietom to przeszkadza, ale okazuje się że im lepiej wyedukowane i uprzedzone tym mniej im to przeszkadza
Może niektórym ale przeszkadza.
Nie zamierzam niczego wmawiać bo są takie zjawiska, ale ci ludzie mają wszystkie prawa niezależnie od płci. Każdy ma jakiegoś wroga w społeczeństwie, miło byłoby nie mieć ale tak jednak jest a podkręcanie tych tematów tylko ich przeciwników uruchamia. Ja serio nic nie mam przeciwko nim, mają prawo do tych swoich związków partnerskich, jednak moim zdaniem powinni zmienić linię walki i mówić o prawach człowieka
Jeśli kobiety poświęcają pracy tyle czasu i zaangażowania co mężczyźni to nie ma żadnego wage gap.
Jeśli jakiś jest, to w urzędach i najczęściej wygląda to tak, że faktycznie robią za niewiele ale czekają na jakąś podwyżkę, żeby potem pójść na macierzyński na kilka lat - plan przedstawiony mi przez samą zainteresowaną.
Nie zmyśliłem tego, rozmawiam o płacach z wieloma osobami w wielu branżach i zawsze kiedy nie jest
Ziom, serio nie chce mi się przepychać ale w pierwszym wersie zalinkowanym przez Ciebie, trafiłem na to: