Wpis z mikrobloga

@kezioezio: ale wszystkie sa juz klasykami, a joker wyszedl ostatnio sory skrot myslowy xD zawsze jak wychodzi cos nowego i caly swiat sie jara to znajduje sie grupa ludzi, ktora to hejtuje i mowi, ze przehajpowane, o to mi chodzilo o
  • Odpowiedz
@rales: uczciwie trzeba powiedzieć, że żadna z tych ról nie jest przehejpowana, bo każda była genialna i nie ważne w jakiej kolejności tu namieszać to zgadzam się z tą listą. Każdy film oczywiście widziałem i każdy wypada obejrzeć i znać.
  • Odpowiedz
@jarema87 też tego nie rozumiem. Za rolę w Gilbercie Grape to powinien mieć Oskara murowanego. A dostał jakieś 20 lat później za Zjawę i to mocno z litości, bo się całkiem Internet z Leosia nabijał, że tego Oscara za #!$%@? nie dostanie ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@rales: chyba prawie kazda z tych ról jest przehajpowana. Są tak wysoko na liście tylko dlatego ze filmy amerykańskie mają po prostu wysoki budżet i między innymi przez to globalny zasięg
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@rales: jak dla mnie wygląda dobrze, pewnie można subiektywnie któreś wymienić, ale na pewno nie ma tu żadnej słabej roli która #!$%@? wie jak by się tam znalazła
  • Odpowiedz