Aktywne Wpisy
Minieri +190
Jaka paruwa wariacie?
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
”Spragnionych napoić, głodnych nakarmić" - nasze motto sobotnich nocek na stacji. Nie ma większej satysfakcji niż uśmiech #!$%@? klienta o 3:00 po tym jak mu odpicowałeś git hot doga. Ludzie serio nam dziękują że im życie ratujemy po baletach xD To wbrew pozorom ważna społecznie praca.l ( ͡º ͜ʖ͡º)
Piotropatra +6
Ku chwale zbanowanego @Graner #listaobecnosci #listygranera #nocnazmiana 3:00:00 [*]
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
(╯︵╰,) (╯︵╰,) (╯︵╰,)
Po ponad tygodniu poszukiwań, zwracam się z prośbą do Wypoku. Tu są spece od wszystkiego, więc liczę, że pomożecie.
Prosta sprawa - chodzi o tytuł filmu. Nie pamiętam z niego zbyt wiele, ale generalnie chodziło o stosunek widza do głównego bohatera. Niby prosty zabieg, ale nikt mnie tak nie zrobił, jak reżyser tego właśnie filmu. Początkowo był przeze mnie odbierany jako zły (nie wiem, wydaje mi się, że chodziło o zdradę), a potem historia nagle się odwraca i okazuje się, główny bohater to jednak ten dobry.
Film zagraniczny. Kategoria dramat. Prawdopodobnie z lat 2000-2010.
Akcja chyba się rozgrywała dawniej.
Wiem, że niezbyt dobrze to opisałem, ale film oglądałem kilka lat temu i po prostu nie pamiętam szczegółów, a w sumie tego tytułu szukam już długo. Ostatni tydzień po prostu inwensywniej.
Na www.whatismymovie.com szukałem, ale nic :(
Może ktoś wpadnie na jakiś pomysł.
#film #kino #filmoznawstwo #glupiewykopowezabawy
@Profil_Internetowy: stary, żebym ja pamiętał... pamiętam najważniejsze - nigdy żaden inny film tak mi #!$%@? z logiki i przeczucia nie zrobił. A widziałem setki. Tylko pamięć już słaba #30plusclub
Nie poddawaj się, dla mnie mireczki znalazły tytuł dramatu z motywem srania sobie nawzajem do dupy xDDD
I dodaj #ogarnijkadr bo tam są kozaki
@Profil_Internetowy: o, nie wiedziałem o takim tagu! Jak tutaj dodam, to zadziała?
#ogarnijkadr
Bo pamiętam, że kiedyś jak się tu dodało, to nie działało już :(
@Profil_Internetowy: stary, nic nie chcę mówić, ale chyba trafiłeś. Zaraz to obejrzę, ale aż nie mogę uwierzyć.