Aktywne Wpisy
-pafel +225
Czesc Mirasy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam do was pytanie, czy zauważyliście u siebie samych/znajomych, że w momencie, w którym ludzie osiągnęli pewien poziom "stabilizacji" dla jednego to będzie 10k brutto uop, dla drugiego spłacone mieszkanie, a dla trzeciej pary to będzie np. drugie dziecko, dla każdego coś innego, pewien poziom wyhamowania? Ludzie zaczynają się uspokajać, grać w grę zwaną życiem bardziej bezpiecznie/zapobiegawczo?
Co mam na myśli: ktoś
Mam do was pytanie, czy zauważyliście u siebie samych/znajomych, że w momencie, w którym ludzie osiągnęli pewien poziom "stabilizacji" dla jednego to będzie 10k brutto uop, dla drugiego spłacone mieszkanie, a dla trzeciej pary to będzie np. drugie dziecko, dla każdego coś innego, pewien poziom wyhamowania? Ludzie zaczynają się uspokajać, grać w grę zwaną życiem bardziej bezpiecznie/zapobiegawczo?
Co mam na myśli: ktoś
czy zauważyliście w otoczeniu, że w momencie, w którym ludzie osiągnęli stabilizacje to hamują?
- tak, ludzie spowalniają, łapią stabilizację 60.5% (383)
- pół na pól, niektórzy spokój, inni nadal napierają 27.5% (174)
- nie, dziś są ludzie zachłanni, ciągle im mało 12.0% (76)
#telefony #android
Ktory
Jak zalezy na dobrym aparacie i baterii a nie przeszkadza ci brak OLED'a to z tej listy Honor 20 Pro, lub j.w jakis OP - 7 Pro / 7T Pro.
Ewentualnie Pixel 4a ktoremu to niestety cos sie obsuwa premiera,
@k3lt: brzmi jakby op nie miał oleda, a ma
W x-kom 2499 zł. z https://lp.x-kom.pl/a/samsung-cashback/#kroki
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s10_lite-review-2060p5.php
@jempierozki: To bylo odnosnie Honora
@k3lt: wiem, wiem, chciałem po prostu sprostować, żeby nie było wątpliwości
@superchlopak: od siebie powiem realme x2 pro, aparat może nie najwyższych lotów, ale wydajność dobra, ekran super, szybkie ładowanie i ui też całkiem spoko, a do tego dostaje co miesiąć update'y
z customów jest lineage chyba, który podobno działa bardzo dobrze
@superchlopak: jest spoko, szczególnie jeśli lubisz czystego androida