Wpis z mikrobloga

@superchlopak: S10e najbardziej kompaktowy i jedyny z tej listy ma IP68 + ladowanie indukcyjne, najwydajniejsze beda Realme i S10e, najlepsze aparaty w Honorze 20 Pro i S10e. Pod katem baterii z tej listy liderowac bedzie Realme, Honor i Reno (ten ostatni najslabszy wydajnosciowo ale za to energooszczedny SoC), ekrany wszystkie maja niezle oprocz Honora ktory jest na IPSie. Soft jak wyzej. Takze to kwestia priorytetow i wlasnych upodoban. Te #!$%@? maja
@superchlopak: Nie ma, chyba ci sie pomylilo z P30 Pro. Kazdy kompaktowy telefon bedzie mial mala baterie, zarowno S10e i P30 bedziesz ladowac codziennie. Taka cene sie placi za malutkie wymiary.
Jak zalezy na dobrym aparacie i baterii a nie przeszkadza ci brak OLED'a to z tej listy Honor 20 Pro, lub j.w jakis OP - 7 Pro / 7T Pro.
Ewentualnie Pixel 4a ktoremu to niestety cos sie obsuwa premiera,
@jempierozki: To bylo odnosnie Honora

@k3lt: wiem, wiem, chciałem po prostu sprostować, żeby nie było wątpliwości

@superchlopak: od siebie powiem realme x2 pro, aparat może nie najwyższych lotów, ale wydajność dobra, ekran super, szybkie ładowanie i ui też całkiem spoko, a do tego dostaje co miesiąć update'y
@superchlopak: softowo wydaje mi się spoko (na pewno lepiej od miui XD) no i dodatkowo aktualizacje co miesiąc robią swoje (ostatnia aktualizacja zabezpieczeń póki co jest z kwietnia 2020)
z customów jest lineage chyba, który podobno działa bardzo dobrze