Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, jaki jest Wasz stosunek do The Last of Us II? Czy po serii ujawnianych spoilerów wciąż jesteście zainteresowani kupnem gry? Czy jeśli tak, to zamierzacie kupić grę w dniu premiery czy macie zamiar poczekać, może sprawdzić czy spoilery są aż tak straszne? A jeśli zamierzaliście kupić grę a zrezygnowaliście, to dokładnie dlaczego? Czy te spoilery same w sobie były aż takim złem dla tej gry? Zapraszam do dyskusji i ostrzegam przed ewentualnymi spoilerami!
#gry #konsole #thelastofus #thelastofus2 #spoileralert #ps4 #naughtydog #gaming
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Harnold: Tak, to jeden z głównym powodów które zrobiły tej grze źle, drugi to właśnie druga połowa gry gdzie okazuje się co się okazuje ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trochę nie chce mi się wierzyć że tak to spłycono, dlatego jeszcze nie skreślam tlou2, chociaż preordera przez to nie zrobiłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@alienv: Cały czas mam nadzieję, że informacje o drugiej połowie gry będą się mijać z prawdą. Pozostaje czekać na premierę i zerknac czasem na jakiegos let's playa przed zakupem (ktorego chyba dokonam nawet jak wszystko bedzie tak jak zespoilowane) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz