Ostatnio, czyli na przeciągu maja mam jakieś napady paniki, śpię 4-5h i nie mam apetytu. Powodem jest stres, jaki mi fundują ostatnie dni. Nie wiem, czy nie zgłosić się do psychiatry po doraźne leki, bo trochę mi to utrudnia funkcjonowanie #medycyna #psychiatria #narkotykizawszespoko
A kratom na to nie działa? Ja też miewałem takie jazdy i to nawet dość grube. Teraz w prawdzie jest dużo lepiej i nie miałem okazji testować na to kratomu, ale mam wrażenie, że działa na mnie właśnie tak jak powinno idealne benzo.
Jeśli chodzi o stany jakie doświadczasz to doszedłem do wniosku, że tak naprawdę zbijanie tego substancjami to ślepa uliczka. Jak już to bardzo doraźnie lub krótkoterminowo. Łatwo
@mindrape: kratom trochę działa, ale ja teraz staram się odstawić opio na tyle, ile mogę. Generalnie to jest bardzo doraźne, bo teraz ledwo wyzdrowiałem i to nie do końca, a na zabój mam do przerobienia masę materiału w pracy i mam mało czasu i reszta zespołu jest zależna ode mnie, a są niezłymi fachowcami i bardzo do przodu z materiałem, tak więc mam mocną presję. A przez stres zamiast ćwiczyć,
@mindrape: doczytałem comment do końca no i coś w tym jest. Ja się sam nakręcam, bo jak sobie to rozrachuję, to na logikę mi się nie opłaca stresować xD
@konsonanspoznawczy A może właśnie to odstawka opio + sytuacja w pracy jest powodem tych stanów? Takie reakcje pojawiają się często wśród objawów odstawowych opio/benzo. Organizm łatwo przyzwyczaja się do chillery utopi i potem zwykłe codzienne sytuacje bywają stresogenne. Nie dziwię się, że szukasz wytchnienia. Jeżeli faktycznie wiesz, że potrzebujesz tego tylko na chwilę, bo spiętrzyły Ci się obowiązki to benzo może się sprawdzić, gorzej jak zacznie być sposobem radzenia sobie ze
@konsonanspoznawczy Tak to działa. Ja już miałem takie stany, że nie mogłem normalnie funkcjonować. Dziś jestem pewien, że to co mówi ten gość w tym nagraniu jest prawdą, bo przekonałem się o tym wiele razy:
@mindrape: no kurde powiem Ci, że ja też zawsze się tym kieruję, że ze strachem trzeba się zmierzyć i przeć do przodu, aż stanie się codziennością i przestaniesz go na końcu zauważać, dostaniesz czilery i utopii za zero złotych. Zabieram się do oglądania, ale już mnie przekonałeś. Dzięki
Mi trochę zajęło rozkminienie tego i co najważniejsze dogłębne przyjęcie do świadomości. Myślę, że takie środki jak grzyby/MDMA mi w tym pomogły, bo dość długo niby to wiedziałem, ale tylko czysto intelektualnie, a to musi stać się doświadczeniem. Przełom nastąpił gdy przypadkowo przed zarzuceniem emki słuchałem tego nagrania. Na tripie było o wiele łatwiej to przetrawić. Im częściej zaczniesz odczuwać jak to działa tym łatwiejsze się to staje. Walka, unikanie, ignorowanie tylko
@mindrape: z drugiej strony teraz dostałem humoru i chętnie bym sobie golnął wudzitsu na odskocznie, mam tak raz na 3 miechy, ale wg. filmiku to nie jest ok. Chyba, że „it’s ok to wanna get drunk, let’s live with this thought and let yourself be in this state of mind, don’t try to hide from it” xD. Nie no dobra, już nie filozofuje, ale j---ć te leki w sumie, się
A kratom na to nie działa? Ja też miewałem takie jazdy i to nawet dość grube. Teraz w prawdzie jest dużo lepiej i nie miałem okazji testować na to kratomu, ale mam wrażenie, że działa na mnie właśnie tak jak powinno idealne benzo.
Jeśli chodzi o stany jakie doświadczasz to doszedłem do wniosku, że tak naprawdę zbijanie tego substancjami to ślepa uliczka. Jak już to bardzo doraźnie lub krótkoterminowo.
Łatwo
A może właśnie to odstawka opio + sytuacja w pracy jest powodem tych stanów?
Takie reakcje pojawiają się często wśród objawów odstawowych opio/benzo. Organizm łatwo przyzwyczaja się do chillery utopi i potem zwykłe codzienne sytuacje bywają stresogenne.
Nie dziwię się, że szukasz wytchnienia. Jeżeli faktycznie wiesz, że potrzebujesz tego tylko na chwilę, bo spiętrzyły Ci się obowiązki to benzo może się sprawdzić, gorzej jak zacznie być sposobem radzenia sobie ze
Komentarz usunięty przez autora
No to faktycznie objawów odstawiennych nie powinno być...( ͡° ͜ʖ ͡°)
Im częściej zaczniesz odczuwać jak to działa tym łatwiejsze się to staje.
Walka, unikanie, ignorowanie tylko