Aktywne Wpisy
Viado +207
Dziś jest jedyny taki Marsz i jedyne takie Święto, którego wszyscy zdrajcy, lewacy i zaprzańcy się tak boją i tak nienawidzą.
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel
Boli i uwiera ich Polskość, Niepodległość i Suwerenność. Boli ich normalna rodzina, skręca ich kiedy zobaczą biało czerwoną flagę.
To jest ten dzień kiedy kawiarniane fajnopolactwo z warszawy boi się wyjść na ulice w swoich tęczowych torbach.
Nienawiść do wszystkiego co Polskie, to jest ich cel i sens życia.
Na pohybel

stefan_pmp +114

#trojka
Jestem ciekaw jak wypadnie radio Nowy Świat. No i jak długo pociągną, bo jeśli nie wykupią pasm w FM przynajmniej w kilku większych miastach (Warszawa, Kraków, 3city, GOP i Poznań) to nie wróżę długiej działalności.
Oby te propagandę wrzucali po północy
Na razie mają milion czyli biorąc pod uwagę że miesiąć działania ma kosztować 250k to daje im 4 miechy + pewnie jeszcze na fali obecnej afery uzbierają na kolejne 2-3 miechy, tak więc z pół roku będą działać. Natomiast mnie ciekawi co dalej.
Wg mnie świetny był Zaborski. Bo za cholerę nie wiedziałem jakie miał poglądy na podstawie jego rozmów z politykami. Cisnął zarówno tych z prawej strony, jak i z lewej.
@Gregua: