Aktywne Wpisy
wykop +77
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
1. Na Wasze profile powróciła pełna aktywność Waszego konta - w akcjach znajdziecie wpisy, komentarze do wpisów, komentarze do znalezisk oraz odpowiedzi do komentarzy w znaleziskach. Wiemy od Was, że bardzo zależało Wam na przywróceniu tych treści w profilach. Dajcie znać czy podoba Wam się ta wersja.
2. Niektórzy z Was już zauważyli, że dodaliśmy również ukrywanie (zwijanie) komentarzy osób z czarnej listy. Funkcjonalność działa zarówno w
qew12 +46
Tym razem wszedłem bez problemu do psychoterapeuty.
Chciałem pokazać swoj diagram co zrobiłem ale powiedział, że on wie na czym leki polegają o nie mam mu pokazywać takich rzeczy. Interesuje go co z tym zrobiłem.
Powiedziałem, że trochę lepiej, bo nie boje się iść z rodzicami do sklepu i samemu też mniej się boje, tak że jestem w stanie pójść.
No i co mógł bym zrobić dalej?
No, z tym jest problem,
Chciałem pokazać swoj diagram co zrobiłem ale powiedział, że on wie na czym leki polegają o nie mam mu pokazywać takich rzeczy. Interesuje go co z tym zrobiłem.
Powiedziałem, że trochę lepiej, bo nie boje się iść z rodzicami do sklepu i samemu też mniej się boje, tak że jestem w stanie pójść.
No i co mógł bym zrobić dalej?
No, z tym jest problem,
Lvl 22 i od zawsze sam. Sporo znajomych, całkiem dobra praca 7k, podróże, no pozornie nie ma na co narzekać, a jednak samotność powoduje że w sumie wiele bym oddał za kogoś obok.
Obracam się ciągle wśród tych samych ludzi i dopiero teraz jak nie obracam się wokół żadnych ludzi to widzę że jakoś mocno sobie sam te szanse na poznanie kogoś zaprzepaściłem. No a teraz większość fajnych różowych w moim wieku zajęta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co do mnie to nie jestem chadem, ot przeciętny z wyglądu chłopak (przynajmniej nie jestem niski XD). Co z tego że jestem raczej dobrym facetem skoro i tak żadna z fajnych dziewczyn nie ma okazji się tego dowiedzieć, a z twarzy się tego nie wyczyta. To też nie jest tak że żadna nie chciała, ale chciały jakieś dużo młodsze albo grube.
Na dodatek sprawy nie ułatwia fakt, że mam jakieś wartości i chciałbym, żeby przynajmniej częściowo się to pokrywało z jej wartościami
#zwiazki