Wpis z mikrobloga

Ta kwarantanna dobitnie przekonała mnie do tego jak bardzo #przegryw i #samotnosc ()

Lvl 22 i od zawsze sam. Sporo znajomych, całkiem dobra praca 7k, podróże, no pozornie nie ma na co narzekać, a jednak samotność powoduje że w sumie wiele bym oddał za kogoś obok.

Obracam się ciągle wśród tych samych ludzi i dopiero teraz jak nie obracam się wokół żadnych ludzi to widzę że jakoś mocno sobie sam te szanse na poznanie kogoś zaprzepaściłem. No a teraz większość fajnych różowych w moim wieku zajęta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co do mnie to nie jestem chadem, ot przeciętny z wyglądu chłopak (przynajmniej nie jestem niski XD). Co z tego że jestem raczej dobrym facetem skoro i tak żadna z fajnych dziewczyn nie ma okazji się tego dowiedzieć, a z twarzy się tego nie wyczyta. To też nie jest tak że żadna nie chciała, ale chciały jakieś dużo młodsze albo grube.

Na dodatek sprawy nie ułatwia fakt, że mam jakieś wartości i chciałbym, żeby przynajmniej częściowo się to pokrywało z jej wartościami

#zwiazki
  • 7
@WwaDdl022: Warszawa i nie po znajomości, ale nie chce mi się tu z tego tłumaczyć ( _) weź pod uwagę że taki wiek to też zerowy podatek PIT i inne profity, więc taka kwota jest łatwiejsza do osiągnięcia. No i trochę szczęścia na pewno też, zaczynałem dużo niżej
@porsch: zaraz,zaraz. chciały Cię dużo młodsze a ty gadasz ze zadna Cię nie chce ? Wybrzydzasz np. 17 letnie dziewczyny ? Mimo ze mam 25 lat to nie masz pojęcia ile bym dał zeby jakaś 17 latka czy 18 latka się mną zainteresowała