Aktywne Wpisy

whitewolfik +462
Zauważyłem, że jest podejrzanie cicho na polu sąsiada. Nie ma wydeptanej ścieżki, nikt nie przechodzi, nie przejeżdża. Nie ma śladu korzystania z wyznaczonej przez sąd drogi koniecznej. Małe podpytanie w gminie i już wiadomo dlaczego.
Sąsiad, po którego polu została wyznaczona służebność najpierw złożył wniosek o uzasadnienie postanowienia, a następnie nie czekając odwołał się od wyroku. Od pół roku nie ma ani uzasadnienia, ani żadnej informacji z sądu w temacie dalszego postępowania.

Jesli chcielobyscie uprawiac s--s analny ale dziewczyna powiedzialaby, że pod warunkiem jesli zrobicie jej rimming brudnej d--y zgodzilibyscie sie? #niebieskiepaski

w mieście wojewódzkim pewnie dużo dentystów, ale w mieście rodzinnym też jest taki spoko pan dentysta, ale u niego terminy pozajmowane nawet prywatnie
ale w sumie poszukam numeru, zadzwonię, zapytam, może akurat się umówię na za 2 lata i jakoś
A tak w ogóle to można chodzić do dentysty na nfz? Gdzie znaleźć takiego dentyste kurna ode mnie zawsze kasę biorą
a o studenckiej przychodni nic nie wiem, ale tylko dlatego, że nigdy nie zbadałam sprawy
w każdym razie przegląd na nfz i koniec, a potem się zobaczy
a jeszcze zanim 18 lat skończyłam to co 3 miesiące byłam u dentysty na jakieś lakierowanie zębów
@PyraPrzeznaczenia
@funny_bunny
Aktualnie dentyści odmawiają wizyt bo takie jest zalecenie jakiejś tam Izby Lekarskiej i przyjmowani są tylko pacjenci pilnie których bardzo boli.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu