Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +704
Ależ oni komicznie wyglądają w tych kominiarkach i mundurach niczym Delta Force czy inne Navy Seals xD
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
Strój w sam raz do łapania niedorozwiniętych chłopów ze wsi, którzy dali się nabrać na oczywistą zarzutkę w internecie, podczas gdy prawdziwi pedofile dalej są bezkarni
#ecpu #lowcypedofili #heheszki #patologiazewsi
rolnik_wykopowy +447
Jak jakiś śmieć nie #!$%@? Ci śmieci w pole, to przyjdzie inny pieprzony nierób i sobie narwie kopru. Jak ja #!$%@? nienawidzę ludzi.
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
#rolnictwo #podludzie #zlodzieje #patologiazewsi #patologiazmiasta
W ramach walki z narodowymi populistami z pisu, głosować na ultranarodowych populistów z konfederacji to trzeba mieć jakiś gwóźdź wbity w mózg.
#konfederacja #bosak #neuropa #4konserwy #bekazprawakow #polityka
Masz ty RiGCz?
No tak, pełno jest raportów o stanie demokracji na węgrzech, ale to pewnie spiseg wyborczej
90% ostatnich afer powiązanych z PiSem, zostało wyciągnięte na wierzch przez Gazetę Wyborczą.
Ale prawakom nie dogodzisz XD
Szkoda strzępić ryja.
"Jest jedno państwo w Europie, które dumnie broni swoich wartości, swoich interesów i prowadzi politykę, którą ja postuluję – politykę wielowektorową. To Węgry. Dlatego to byłby cel mojej pierwszej wizyty"
On tu chwali politykę zagraniczną, nic więcej.