Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#osiedlowykonfident #nowahuta #krakow
Ostatnio przejeżdżałem i widziałem że ktoś się już dobierał - klapa tylna otwarta, radio wyciągnięte, w środku coraz bardziej rozwalone.
Serce pęka, bo po pierwsze: szkoda takiego
Komentarz usunięty przez autora
@DerMirker: no cóż, może jednak nie przewidział ¯\_(ツ)_/¯
@ragnar-lodbrok-1992: Jakie koszty złomowania? Każdy chętnie takie auto przyjmie - jedyne co mi przychodzi na myśl to strach przed tym że OC niezapłacone lub przegląd niezrobiony i trzeba będzie zapłacić (więc po prostu lepiej zgłosić kradzież a auto gdzieś zostawić) lub po prostu śmierć właściciela.
Komentarz usunięty przez autora
@ragnar-lodbrok-1992: to oddając na złom musisz zapłacić za OC wtedy kiedy nie było zapłacone. W dodatku za brak przeglądu grozi kara. Pewnie koszt OC przewyższa wartość złomu więc leży ten samochód tak pewnie zgłoszony jako kradziony i tyle