Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +506
Wiem, że dla niektórych to totalna bezbecja, ale dla mnie filmy typu Naga B--ń, Szklanką po łapkach, Sciągany, Czy leci z Nami pilot? to mega filmy, na których miałam kiedyś totalny ubaw i nawet dzisiaj potrafią dalej mnie rozśmieszyć xD
Kagernak +204
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Niestety w kuchni, gdzie nagrywam większość odcinków nie wyrobiłem się z tym odcinkiem, dlatego dziś nie ma wideo :( Zamiast tego zachęcam Was do obejrzenia odcinka dotyczącego guacamole, czyli jednego z dwóch polecanych do chimichangi dodatków. Ten odcinek nagrałem w swoim pokoju :)
Mam też dobre wieści, dostałem wszystkie potrzebne zgody, będę mógł więc zacząć remont i za jakiś czas przenieść się z nagrywaniem do swojej kuchni. To będzie bardzo duże ułatwienie, bo w domu nagrywa mi się lepiej (można na luzie jeden odcinek dziennie sobie nagrać). Teraz tylko ogarnięcie ekipy oraz projektu (btw. jest wśród Was może ktoś kto pracuje w #architektura ? Mam kilka pytań praktycznych do do projektu).
Zapraszam do głosowania w ankiecie co w kolejnym odcinku :) Jeśli wybierzecie coś co nie wymaga gotowania albo smażenia (czyli zostają tylko rzeczy pieczone albo grillowane) to pewnie będzie to trochę szybciej.
W razie pytań jestem oczywiście do dyspozycji więc pytajcie śmiało w znalezisku, tutaj albo na priv :) Jeśli zrobicie chimichangę to koniecznie dajcie znać jak wam smakowała i pochwalcie się na mirko tagując mnie oraz #kuchniamg78 :)!
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu,
Co w kolejnym odcinku?
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
widzę kremuffkę, daję głos na kremuffkę