Aktywne Wpisy
RapidHere +243
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple
Typ0wa_Karyna +227
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
Oto filmik z rozprawy znanego nam dobrze Jeremy-ego Meeksa. Zrobiłem, mała kompilacje komentarzy spermiących doń kobiet.
Podczas, gdy Ty tryhardujesz, z wymyślnymi ubiorami luksusowych marek kupionymi na Zalando i wymyślnymi fryzurami u drogich barberów, Chad może być ubrany w więzienne łachy (które mają za zadanie piętnować przestępce) i być ogolonym na łyso, a i tak ma rzesze kobiet.
Zwróćcie uwagę na komentarze zaznaczone na czerwono.
-Jedna z kobiet ma żal do policji, za aresztowanie Meeksa.
-Inna skrycie fantazjuje o byciu porwaną przez niego.
A do tych bluepillowców z Was, którzy będą twierdzić, że lecą na niego bo ma charakter czarnej triady, powtórzę się raz jeszcze:
Nie ma makiawelizmu dla Twojego wzrostu
Nie ma narcyzmu dla Twojej twarzy
Nie ma psychopatii dla Twojej rasy
Jest pełno brzydkich i/lub niskich kryminalistów których kobiety maja gdzieś.
Wygląd>Wszystko inne
Przełknijcie czarną pigułkę!
#przegryw #blackpill #blackpillraw #logikaniebieskichpaskow ##!$%@? #stulejacontent #incel #bluepill #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #chad
@Granat556: *Chady się nią nie interesują (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Granat556: Mam takie samo zdanie. To nie jest tak że hurr durr biedni faceci, okłamano ich że wygląd sie nie liczy xd Laski też są okłamywane że związek daje szczęscie, że facet da
@Granat556: Laski też są okłamywane że związek daje szczęscie, że facet da im szczęście itp.
No właśnie to jest prawda. Mąż i rodzina, dzieci, dają szczęście kobiecie. Spokojne życie bez stresu daje kobiecie
@KatpissNeverclean: Faceci którzy są 3/10 i mają zerowe efekty z kobietami pomimo ogromu włożonego wysiłku w poszukiwanie dziewczyny (A na Wypoku jest sporo takich) będą wiedzieli, że to nie ich wina.
Mam nadzieję, że pomogłem.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KatpissNeverclean: Dziwne, że tego wysiłku nie wymagacie od chadów oraz od samych siebie.
Druga rzecz: jeśli jesteś szczupły i zadbany to co najwyżej spełniasz minimum wymagań estetycznych. Teraz pytanie: czy można nazwać Cię przystojnym?
@KatpissNeverclean: Tego samego co ty tutaj wypisujesz. Wy same nie stosujecie się do tych samych reguł, których wymagacie od nas i wasze zaangażowanie w stosunku do facetów jest zdecydowanie mniejsze niż nasze w stosunku do was. No chyba, że niebieski jest Chadem. Wtedy te starania się wyrównują bądź są większe u brzydszej osoby.
@KatpissNeverclean: Czemu
@KatpissNeverclean: Ale to nie jest kwestia wyglądu, a rozwoju Internetu, Tindera, feminizmu i wraz z tym świadomości waszego statusu i położenia. Powtórzę to co pisałem wcześniej. Wy nie uderzacie do "swojej ligi", a parę pkt. wyżej.
Oczywiście, że nie. I nie zwalałabym tu winy na tindera (zawsze podkreślam, że to jest zupełnie osobna rzeczywistość, która nie ma przełożenia na tą prawdziwą), czy feminizm (w tym rozumieniu, jakie tu na wykopie jest rozpowszechnione). Ale