Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@PONYHUNT3R:
Ogólnie to balkon nie jest tak często używany jak się wydaje. Ale jeśli by go nie było to by było c-----o. Więc przynajmniej jakiś mały musi być.
I nie ma sensu wybierać mieszkanie patrząc na wielkość balkonu.
  • Odpowiedz
@PONYHUNT3R: ja ma balkon mniej więcej 10m2, z widokiem na drzewa. Mam tam zestaw tarasowy: https://media.castorama.pl/media/catalog/product/cache/0/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/G/o/Gotowy_zestaw_mebli_tarasowych_Blooma_Maevea_technorattan-630830-490487.jpg

Do tego jakies lampiony, kilka doniczek z kwiatami, na czas kwarantanny doszły też warzywa.

Wystawiam też suszarkę z ubraniami, grill elektryczny, czasem z laptopem tam siedzę, czasem ze słuchawkami z muzyką, czasem z winem.

Jeśli nie masz ogrodu, to balkon jest koniecznością. Dlatego nie rozumiem, czemu deweloperzy ograniczają się do 2, czasem 3 metrów
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@PONYHUNT3R: Miałem balkon przez niecały rok i tak samo jak Ty bardzo chciałem mieć, a potem nie używałem go prawie wcale.
Jednak po czasie doszedłem do wniosku, czemu tak się dzieje. Mianowicie, żeby balkon był fajny musi Cię jarać widok z niego. Najlepiej bardzo wysokie piętra, widok po horyzont, droga z ludźmi jak mróweczki w oddali, czy na co tam lubisz zerkać. Wtedy jest naprawdę spoko. Jak widok z balkonu
  • Odpowiedz