Aktywne Wpisy
Boski_Emil +873
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby

Lolenson1888 +336
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy

WY NARODOWE POLSKIE DEBILE. WY GAMONIE. WY GŁĄBY. WY BEZMÓZGIE AMEBY.
Macie gigachada Sikorskiego i incela Trzaskowskiego i kogo wybieracie? XD PRZEGRYWA. Najpierw Mokebe Błońska spada z 30% do błędu statystycznego, a potem dajecie na kandydata bananowca którego jedynym osiągnięciem jest pokonanie w Warszawie (zagłębiu libków) jakiegoś sebastiana spod budki z piwem.
Wiecie czemu w tym kraju z dykty rządzi PiS? Przez was wy idioci. Bo jesteście tak #!$%@?ą opozycją, jak to tylko możliwe. Te Schetyny, Budki, Szczerby obrzydzają mi smak życia. Te wasze miotanie się i opieranie wszystkiego co robicie na sondażach. Jak wam kiedyś stażysta podłoży dla beki sondaż że Polacy lubią sranie do wiadra, to pierwsi zgłosicie ustawę o dopłaty do wiaderek.
PLUJE NA WAS TOTALNIE WY GŁĄBY I NIECH SE TEN TRZASKOWSKI GŁUPI RYJ ROZWALI.
NIE POZDRAWIAM, DZIĘKUJE DOBRANOC.
#polityka #wybory #neuropa #4konserwy #polska #bekazprawakow #bekazlewactwa #zalesie
Ktos to specjalnie robi
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Kozajsza: xD
I siedząc w Warszawie też się niczym jeszcze nie popisał.
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie można?
@Kozajsza: dziwne, że nadal nie zrodziło się sensownego coś zamiast, tylko te miernoty nadal są drugą siłą ¯\_(ツ)_/¯
zawsze jak idę na wybory to wzdycham jak głupi, bo na nikogo nie głosuję zgodnie z sumieniem
Komentarz usunięty przez autora