Aktywne Wpisy
Konik11 +324
Wookash071 +14
Mam takiego jegomościa pod blokiem. Od dłuższego czasu dostaje jeść. Latem siedział na słonku, szukał mnie i czasem siostry po jedzenie. Podjeżdżałem pod blok o 2 w nocy to wybiegał znikąd za każdym razem. Jakby wiedział, że to ja.
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
Trochę mnie martwi ta pogoda. U mnie strasznie nie fajnie wieje i pada gęsty przelotny deszcz. To wpuściłem go do klatki schodowej, rozłożyłem mu koc który siostra my wyniosła. Wniosłem miske i dałem
o k---a wyobraźcie sobie jak taki James Bond czyta wPolityce xD bierze taką PiSowską gadzinówkę do rąk, kretyńskie tendencyjne nagłówki gwałcą mu mózg, nie rozumie nowomowy, "lewactwo, KODeraści" xDD jakieś z-----e grafiki na okładce, Ewa Kopacz w burce, Tusk z rogami jak diabeł, skręca go z żenady, musi szybko czytać, bo się boi, że go ktoś z tym gównem zobaczy xD
a New York Times? New York Times przeczyta sobie na spokojnie, zapozna się z ostatnimi wydarzeniami, wygląda jak człowiek czerpiący wiedzę o świecie Z KLASĄ a polak czytający te "niezależne media" to wygląda jak jaskiniowiec co załapał wreszcie jedyny słuszny przekaz xD
HALINA PA NA TO, TUSK CHCIOŁ SPRZEDOĆ LOT ALE GO KACZOR ZABLOKOWAŁ, BOŻE MIEJ GO W OPIECE
#pasta #bekazpisu #60groszyzawpis #heheszki
Kurna... ponad 10 lat na tym padole i tego nie znałem i zgarnąłem zażudkę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wynika, że choć z suchych danych demograficznych nie ma aż takich duzych roznic miedzy elektoratami, to biorac pod uwage przekaz medialny po tej konserwatywnej stronie więcej jest ludzi ze słabszymi zdolnościami posznawczymi, mniej oczytani, wykształceni...... a może po prostu są bardziej
@proceduralne: Mam nadzieje więc że tam siedzisz a nie nam zasmradzasz klimat.