Aktywne Wpisy

OVHcloud +118
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
źródło: jakub-slocinski_ovhcloud
Pobierz
mickpl +625
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
źródło: mirko
Pobierz

- Kopię tak mało, że strona tego nie pokazuje (bo są tylko dwa miejsca po przecinku) czy coś robię źle bo nie wiem
Ogółem jestem kompletnym Noobem w to i tak szczerze to raczej nie będę tego ciągnął bo pracuje tylko na jednym RX 570 8GB i idzie to na poziomie 10.145 Mh/s ale jestem ciekaw czy ten portfel dobrze połączyłem.
#kryptowaluty
#ethereum
źródło: comment_1589466117UlmvacObVCgMWdncVCMyTi.jpg
Pobierzna twoim miejscu poczytałbym na temat sterowników do twojej karty jeżeli kopiesz tylko 10MHs
No i poczytaj na poolu przy jakiej wykopanej ilości ETH wysyłają Ci na konto. bo może być tak, że dopiero jak ukopiesz 0.1 czy tam 0.01 eth. ale na stronie pool powinna być opcja sprawdzenia ile już ukopałeś i takie tam.