Wpis z mikrobloga

Ogółem to kopię sobie Ether ze strony ethermine.org i połączyłem się poprzez Claymores Dual Ethereum(ten programik do kopania przez GPU) z portfelem Blockchain ale nie widzę by coś się tam zmieniało i pytanie:
- Kopię tak mało, że strona tego nie pokazuje (bo są tylko dwa miejsca po przecinku) czy coś robię źle bo nie wiem

Ogółem jestem kompletnym Noobem w to i tak szczerze to raczej nie będę tego ciągnął bo pracuje tylko na jednym RX 570 8GB i idzie to na poziomie 10.145 Mh/s ale jestem ciekaw czy ten portfel dobrze połączyłem.

#kryptowaluty
#ethereum
wolf_boi - Ogółem to kopię sobie Ether ze strony ethermine.org i połączyłem się poprz...

źródło: comment_1589466117UlmvacObVCgMWdncVCMyTi.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@czupryneq z tego co widziałem to była tam opcja zwiększenia wykorzystywanej mocy karty ale się w to nie bawiłem na razie bo na chwilę obecną nie wiem czy ta waluta w ogóle idzie na mój portfel bo na Blockchain nie ma żadnego śladu po kopaniu (a nie wiem czy powinien być ( ͡° ͜ʖ ͡°) bo jak kopałem Monero to prawie co chwilę jakaś mała waluta wpływała).
  • Odpowiedz
@wolf_boi: mówisz o portfelu blockchain. a tam jest w ogóle opcja portfela eth?
No i poczytaj na poolu przy jakiej wykopanej ilości ETH wysyłają Ci na konto. bo może być tak, że dopiero jak ukopiesz 0.1 czy tam 0.01 eth. ale na stronie pool powinna być opcja sprawdzenia ile już ukopałeś i takie tam.
  • Odpowiedz