Wpis z mikrobloga

@Aroko: absolutnie najlepszy jest "wok" z tefala, bo nadaje się też do duszenia i robienia wszelkich potraw, które chwilę dochodzą w sosie (ragu, curry czy zrazy)
  • Odpowiedz
@r__k: Śmieszy mnie nazywanie przez Tefala głębokiej patelni wokiem, ale cóż... na pewno lepiej się sprzedaje dzięki temu :)
@Aroko: zależy do czego. Jak ogarniasz to mogę polecić takiego Stalgasta: https://sklep.technica.pl/patelnie-uniwersalne/patelnia-ze-stali-nierdzewnej-o-srednicy-200-mm-stalgast-014203?from=listing&campaign-id=14&q=Patelnia+STALGAST cena dobra a patelnia nie do zajechania i można do piekarnika wpakować. Jedyny minus że czasem w zmywarce wody naleci do raczki. Jak coś nieprzywierającego to granitowe są fajne. Jeżeli bardziej uniwersalna to faktycznie patelnia z wysokim
  • Odpowiedz