Aktywne Wpisy
nigdy nie założyłabym takiej sukienki. Kobieta w takim stroju kojarzy mi się z babą wieśniaczką mieszkającą w wiejskiej chacie która doi mleko od krów. Widziałam dzisiaj kobietę w takiej sukience.... fuuu... ku*ra!!!! Nie mogę patrzeć na dorosłe kobiety które ubierają się w takie szmaty do podłogi pod pretekstem bycia "kobiecą"
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
#tinder #p0lka #rozowepaski #zwiazki
Napalone_Okno +12
Ehh chłop próbował namowic mamę abym z nią spał ale lipa. Zostawiłem drzwi otwarte na Maxa do sypialni rodziców i do mojego pokoju. #przegryw #nerwicalekowa
Spurek ma tutaj oczywiście rację, prawaki krzyczące o narzucaniu tolerancji dupa cicho.
#polityka #neuropa #bekazprawakow #lgbt #bekazkatoli #4konserwy
straszny wstyd. Do tego ten wieczny syndrom oblężonej twierdzy wśród prawaków. Czują się zaatakowani tym rankingiem, w końcu przecież "tolerują gejów, ale..."
Lewica: trzeba zrobić tak by każdy był równy wobec prawa. Trzeba pozwolić ludziom żyć tak jak chcą.
Prawica: Zakazać parad LGBTQ+, zakaz edukacji seksualnej, zakazać okazywania uczuć przez osoby homoseksualne, zakazać bycia homoseksualistą.
Serio gościu ty mówisz coś o zmuszaniu i cenzurze? XX
@Croises: ciekawe urojenia, nikt nie chce zakazywać edukacji seksualnej (ona teraz już jest w szkole, sprzeciw dotyczy modyfikacji programu tej edukacji wg żądań antykulturowców). Nikt też nie chce zakazywać bycia homoseksualistą - sprzeciw nie dotyczy osób, tylko programu polityczno-społecznego. Doskonale o tym wiecie, a wmawianie ludziom że sprzeciw wobec polityki to uderzenie w osoby lgbt
@Tywin_Lannister: @RegularJohnny: Wg analizy na oko.press ten gównoranking wymaga, żeby w każdym możliwym miejscu lgbt było osobno chronione xD
Więc nie jest to ranking równości, tylko wręcz przeciwnie. Czyli dobrze, że jesteśmy tak nisko - mamy równość.
@czynastolatek: Ale cie plecy muszą boleć od tych fikołków.
Rola uważa się za mądrzejszego niż jest, kiedy tak naprawdę nie tak trudno zaorać go argumentami. W zasadzie dzieje się to za każdym razem, gdy Rola robi reportaże na jakichś manifestacjach i trafi się rozmówca wystarczająco elokwentny i niezestresowany kamerą, by przedstawić swoje racje.
Oczywiście to by przypominało rozmowę ze ścianą, ale
Wg tego gównorankingu jeśli nie tworzymy przepisów na zasadzie 'napaść i pobicie - 3 lata; napaść i pobicie geja - 4 lata', wypadamy źle.
Więc powiedz mi o jaśnie oświecony, co jest dobrego w traktowaniu homo jak jakichś upośledzonych, których na każdym kroku trzeba dodatkowo zabezpieczać przed światem?
@czynastolatek: Oj miśku, jeżeli chcesz być poważnie traktowany, to wystarczy że przestaniesz robić fikołki i pisać głupoty. To naprawdę bardzo proste.
Po raz kolejny strzeliłeś kupę na dywan i liczysz że będę cie poważnie traktować