Aktywne Wpisy
mirko_anonim +153
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
#zalesie #zwiazki ##!$%@?
Ehhh pochodze z malej wsi i moje zycie nadaje sie do odcinka trudnych spraw.
We wsi zyje okolo 700 osob.
Zwiazalem sie z kobietą z naszej wsi
2 lata po slubie staraliśmy sie ostro o dziecko i nie wychodzilo, zaczelismy robic badania. Wyszlo ze jestem z zona spokrewniony....
Wychodzi na to ze moj ojciec zdradzil matke i wyruchal dalsza sasiadke - tego sie nikt nie dowie
Jakie zwierze do mieszkania sobie kupic? Pies wykluczony, kot wykluczony. Chce, by zwierze bylo czyste, niedrogie w utrzymaniu, zylo dlugo, nie paskudzilo.
Mam blisko dwa lata doświadczenia w #grafikakomputerowa i szukam pracy.
Czy ktoś z #trojmiasto #gdynia #sopot i z naciskiem na #gdansk słyszał o pracy dla w miarę świeżego? Jestem w stanie założyć działalność w ciągu tygodnia, czeka na mnie dofinansowanie więc sprzętu i pakietu adobe nie będę potrzebować od firmy. Tylko kawałek piwnicy i mogę orać 11 godzin dziennie.
Wzmocni to Twój charakter i przygotuje na najgorsze. Na każdej rozmowie wtedy będziesz spokojny niczym woda w pisuarze.
Portfolio albo nie uwierzę :D
A tak już zupełnie serio to powodzenia życzę.