Kultowa to dla mnie muza bo była naturalnym "przedłużeniem" rootsowej Sepultury, która tak szybko jak się zaczęła tak się skończyła. A wtedy pod koniec lat 90 Roots było moją ulubioną płytą, do teraz zresztą w mojej prywatnej topce :)
------- #cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka. Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.
W jaki sposób zainwestować w siebie kwotę 5 tysięcy? Jakieś kwalifikacje, które uczynią mnie atrakcyjną na rynku pracy? #praca #inwestycja #finanse #pieniadze #kursy
#cultowe (132/1000)
Soulfly - Eye for an Eye z płyty Soulfly (1998)
Kultowa to dla mnie muza bo była naturalnym "przedłużeniem" rootsowej Sepultury, która tak szybko jak się zaczęła tak się skończyła. A wtedy pod koniec lat 90 Roots było moją ulubioną płytą, do teraz zresztą w mojej prywatnej topce :)
-------
#cultowe - tag do śledzenia lub czarnolistowania przez tych którzy followują moją osobę z innych powodów niż muzyka.
Przez tysiąc dni postuję rzeczy których słuchałem przez ostatnie 20 lat (jeden numer dziennie, od 01/01/2020 do 26/09/2022). Szerokopojęty rock, metal, punk i pochodne. Niektóre były hiciorami, innych wolałem sobie nigdy nie przypomnieć. Kolejność wstępnej listy zrandomizowałem i nie jest mi znana. Odkrywam dzień po dniu.