Aktywne Wpisy
ImNewHere +23
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Minieri +237
Kupiłem ja spekulacyjnie, ale tego sie nie spodziewałem
https://www.investing.com/equities/aurora-cannabis
#gielda #inwestowanie #inwestycje #marihuana #cbd
Resplit akcji – operacja odwrotna do splitu, czyli podziału akcji. Inaczej resplit można określić jako scalanie akcji.
Resplit polega na podwyższeniu wartości nominalnej każdej akcji przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowego kapitału akcyjnego. W efekcie resplitu zmniejsza się liczba akcji, przy jednoczesnym zachowaniu ich łącznej wartości i proporcji udziałów akcjonariuszy.