@Krosser556677: ja to juz przerabiałem te bezalkoholowe tez kupowałem po 6 i chlałem - z myślą aby się nimi nawalić. W końcu kupiłem prawdziwe z alkoholem.
@Krosser556677: Ta, dasz radę. Nie ty pierwszy i nie ostatni w----------z się na tym temacie. Mnóstwo ludzi mówiło Ci, że to głupi pomysł, a Ty i tak zrobiłeś swoje, bo jesteś mądrzejszy. Każdemu alkoholikowi wydaje się, że to właśnie on jest tym jedynym wyjątkowo silnym, któremu się uda, a potem wszyscy jak jeden w----------ą się na podstawowych błędach xD Nie jesteś wyjątkowy gościu, nie oszukujesz w ten sposób alkoholizmu, tylko
Nie alkoholizm oszukany, tylko alkoholizm w------o poza skalę. Z takim podejściem jeszcze lata walki przed tobą. A tej walki i tak nie wygrasz. Żodyn jeszcze nie wygrał. Żodyn. Żeby z kretesem nie przegrać, musisz przestać walczyć. Poniał?
@Krosser556677: test jest prosty. Jak sobie siedzisz rano i pijesz herbate/kawe/sok/costamjeszcze i juz cie cisnie na p--o, prawda? A odpowiedz sobie, czy pijac wino/wodke/cos z alko masz to samo uczucie do piwa. Prawdopodobnie nie - bo jestes uzalezniony od alko i to musisz zastopowac, a nie p--o. PS jak juz jestes tak w-----y ze z rana walisz alko a nie herbate/kawe/sok/costamjeszcze to bezalkoholowe tez Ci nie pomoze.
@Krosser556677: Jak można wypić kilka tych piwek bezalkoholowych. Ja ostatnio wypiłem jedno i już mi bęben w------o. Piwko normalne to jednak znieczula i nie czuć tej objętości płynów, ale te bezalkoholowe to jedno i koniec jak dla mnie.
Ide po jeszcze 4 jak to bym zrobil z normalnymi i Mah oszukany alkoholizm benc
#narkotykizawszespoko #narkotykiniezawszespoko #a-----l #alkoholizm
Benc
Ja ostatnio wypiłem jedno i już mi bęben w------o.
Piwko normalne to jednak znieczula i nie czuć tej objętości płynów, ale te bezalkoholowe to jedno i koniec jak dla mnie.