Aktywne Wpisy
rales +160
#ralesnatinderze <-- tag do obserwowania
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
EDYCJA 4
Dziewczyna nr 30 (spotkanie pierwsze i drugie)
Zgodnie z założeniami, obiecałem sobie, że tym razem podejdę bardziej jakościowo. Mniej dziewczyn przesuwałem w prawo, jeżeli w konwersacji widziałem, że druga strona odpisuje bez chęci czy zainteresowania, to nie ciągnąłem, tylko usuwałem parę lub przestawałem dalej pisać.
Nr 30 mieszka ok. 80 km ode mnie. Zesparowało nas przypadkiem, gdy przejeżdżałem obok jej miejscowości. Nie zaprosiłem jej na
Kryspin013 +93
Kiedy twoją jedyną cechą osobowości jest błona dziewicza...
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
#najka #bekazprawakow #neuropa #heheszki #bekazkatoli
Zastanawiam się wręcz już, czy to nie jakaś akcja propagandowa na oczernienie nas i dalsze rozbijanie. Ok rozumiem, że znajdzie się kilka osób, które mają jakieś wąty do lekarzy, ale raczej wszyscy są zamknięci w psychiatrykach i nikt ich nie bierze na poważnie.
Skąd więc wpisy takie jak ten ?? To jakiś absurd.
[Edit] I tak, widziałem karteczki w blokach a'la "lekarzu nie wracaj ze szpitala do naszego bloku", ale znowu - nie wierzę, że ktoś mógł to zrobić na poważnie.
#koronawirus #covid19 #kiciochpyta #lekarz #medycyna #polska #patologiazewsi
Komentarz usunięty przez autora
@Hans_Olo: O, nad tym to ja się zastanawiam od lat i to zupełnie inny temat (chociaż pojawia się przy prawie każdym temacie, jak tu).
Myślisz, że naprawdę są bardziej podzieleni? USA tak jakby godzą się z tym podziałem, stąd dwupartyjność. I chyba dopiero od niedawna Demokraci poszli w
@In_thrust_we_trust: no właśnie - jeszcze baity czy już propaganda. Robiłbyś cały taki obrazek jak wyżej dla baitu?
@bulistnienia: Może tak. Ale to trzeba być naprawdę dnem umysłowym. Na obywatelstwo bardziej zasługiwałby szympans niż taki osobnik.
Ten obrazek mogl zrobic ktos dla baitu, ale wieksza szansa ze zrobil to ktos kto w to wierzyl.
Bo z faktami nie ma to nic wspolnego, ataki agresji na lekarzy zdarzaly sie w Belgii, UK, Hiszpanii czy we Wloszech.
Ludzie się boją. To nie jest taki zwykły strach. To nie jest też zawiść. To strach systemowy. Gdy wszystko upada ludzie szukają ofiary na którą mogą wylać wszelkie pomyje. Poniekąd rozumiem ludzi...w całej historii obecnej epidemii mamy przykłady lekarzy, którzy raczej nie pomogli.
Winnymi są media. Za bardzo jaskrawe przypadki eksponują. Pozytywne
Mam w rodzinie pielęgniarki i lekarzy i kazda mówi że nigdy nic złego ich nie spotkało.
A środowisko nie jest święte. U lekarzy wyjazd zima na narty do Austri,kanary, czy do Azji nie jest niczym niezwykłym. To nie jest uboga grupa zawodowa ;)
Komentarz usunięty przez autora
Popatrz na sondaże. Skoro te karaluchy mają nadal 40%, to gdzieś ta banda patologicznego chłopstwa postpańszczyźnianego i homo-sovieticusów żyje. I masz odpowiedź. Oni gardzą każdym wykształconym, przedsiębiorcą, lekarzem, sędzią.