Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpisu
źródło: comment_1589051911UJ781ECC9cwH52NLaY6H1x.jpg
Pobierz@rorf46: To podaj może ten "złagodzony" przekaz jak TK był pacyfikowany i kastrowany? Jaki byłby odpowiedni? Bo gwarantuję ci, że w mediach nierządowych było bardzo dokładnie tłumaczone, zarówno czym to w przyszłości grozi, o co w tym wszystkim chodzi i jakie są plany kaczora (w końcu znane bo
Więc to nie jest wina KODu czy ORP, że krzyczeli, bo oni słusznie sygnalizowali degrangoladę państwa syf. A to że p--------e polaczki, klaskały do
Poza tym nie oszukujmy się - dla PiSu demokracja nie jest priorytetem, ale tylko cynicznie wykorzystywanym środkiem do zbudowania sobie oligarchii o zabarwieniu katolicko-narodowym na
Generalnie pisiory wyczuły wszystkie słabości tego narodu i zrobiły swoje. Ja nigdy nie spodziewałem się np. że socjal tak mocno zeżre ludziom mózgi. A to się stało - i wszystko inne stało się mało istotne. Nie ukrywajmy, że jakieś Trybunały Konstytucyjne
@Marian_Destruktor: Niesmaczne to by było w ustach Piaseckiego czy powiedzmy Stankiewicza, którzy na początku rządów PiS dawali im jakiś kredyt zaufania. Warzecha aktywnie do PiSu się przyłączał w tej pełzającej demolce systemu prawnego, a teraz roni krokodyle łzy.
@patool: Pytanie, czy oni już nie mają takiej świadomości. W końcu nie przeprowadzenie wyborów, pomimo posiadania wszystkich ku temu narzędzi oraz narzędzi do tych wyborów legalnego przesunięcia nie może się odbyć bez konsekwencji. I nawet taki Sasin musi sobie zdawać z tego sprawę. Jedyna dla nich nadzieja w pacyfikacji SN i
Komentarz usunięty przez autora
@proceduralne: I to jest właśnie k---a trafne podsumowanie. "Po co mi praworządność, bardzo dobrze, że tę kastę Ziobro za mordy weźmie".
Pali się! - eeee tam to drzwi się palą będziemy reagować jak cały dom stanie w płomieniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora