Wpis z mikrobloga

J----y Alior Sync... 3 razy źle wpisałem hasło to nawet nie dostałem takiej informacji, mogłem wpisywać dzisiaj cały dzień to hasło i tak by była cały czas ta sama notka "Logowanie nieudane" dopiero po kontakcie z bankiem dostałem info, że po 3 razach blokują konto o.O szkoda, że przy logowaniu nie ma takiej informacji...

#nabijamwpisy #gorzkiezale
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@lucku: @krychu: Tak to się kończy kiedy człowiek swój czas i nerwy przekłada na 5 zł miesięcznie. Od zawsze mam konto w PKO i dziwie się ludziom, którzy wolą korzystać z takiego Alior Syncu czy mBanku, bo jest to konto "internetowe" i nawet z domu nie trzeba wychodzić. A niczym nie różni się od zwykłego, które oferuje PKO.
  • Odpowiedz
@Paulo_Coelho: a ja Ci powiem tak, denerwuje mnie system logowania co trzeba wpisać co którąś literę/liczbę podczas logowania a, że byłem zaspany to się pomyliłem... A tak konto jest dla mnie jak najbardziej okej.
  • Odpowiedz
@krychu: bo to jest tak oczywiste, że nikt tego nie umieszcza chyba, przy logowaniu do mbanku, bzwbk nie ma, pewnie przy innych też nie, masz to pewnie podane gdzieś w umowach/ulotkach informacyjnych dot. bank.elektr.
  • Odpowiedz