Aktywne Wpisy
Grooveer +21
Mr_3nKi_ +2
Mam kilka pytań.
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
- Dlaczego teraz tzw. Państwo islamskie zaatakowało teatr w Moskwie - dodam tylko, że zabili postronne osoby, ale nie wszystkie( a mogli, jak mają w swoim zwyczaju). Na jednym nagraniu zostawili 2-3 osoby i poszli dalej ( znalezisko - filmik.tv strzelają do ludzi i zostawiają 2-3 osoby żywe, bez szwanku)
Nie zrozumcie mnie źle, dopiero co sie zapoznałem z tematem na "chłodno", bez innych nagrań informacji itp, ale to
Mmm piękny to był przejazd, nie zapomnę go nigdy, w #pszow jakiś baran wyprzedzał tira i musiałem się #!$%@?ć do rowu i do tego baran jeszcze trąbił, w wyniku czego mój triban podczas jazdy na wybojach wydaje teraz dźwięki jakby ktoś #!$%@?ł kijem po dywanie i mam lekko spuchniętą kostkę ehhh. Jedynie z czego jestem zadowolony to że dokończyłem jazdę tak jak planowałem z marną bo marną średnią, ale dojechałem.
#rowerowyrownik #wykoptribanclub
Nie traktuj tego osobiście, tylko jak widzę takie wpisy, to mi się od razu nóż w kieszeni otwiera, że nikt nie zareagował w żaden sposób,
1 Nie da się tego zgłosić przez telefon, bo nic się nie stało więc nikt nie przyjedzie. - chyba że karetka się pojawi to tak.
2 Masz świadków numery i model auta? w większości takich sytuacji wolałem ratować swoją dupę niż spisywać numery. Nawet parę razy mimo kamery nic nie nagrałem pomocnego.
3 Nie zgłosisz tego na swojej komendzie tylko