Jest ktoś z #slask #katowice obcykany w tych vagowskich programach do kodowania, spolszczenia menu i chciałby za flaszkę się pobawić? Audi a4 b7 z 2007 roku
@Gregory143: wziąłem na tydzień od wujka bo moje japońskie umarło i chciałem np. mu zmienić język na polski i wyłączyć jakoś - to się chyba nazywa tryb skandynawski, światło po wsadzeniu kluczyka do stacyjki zapalają się, nawet w pozycji 0
Ja jeżdżę starymi japończykami, tam to można sobie co najwyżej ustawić prędkość nawiewu jak masz szczęście XD
Na mój chłopski rozum - stoi auto całą noc na mrozie powiedzmy, wsiadasz do auta, odpalają się światła które drenują baterie, odpalasz klekota który potrzebuje dużo prądu. kiedyś go w końcu zabraknie
#volkswagen #audi #vag
powinny się włączać parę sekund po odpaleniu i już
żebym ja wiedział co to fis xd
FIS to w skrócie komputer pokładowy.
Komentarz usunięty przez autora
@Gregory143:
Ja jeżdżę starymi japończykami, tam to można sobie co najwyżej ustawić prędkość nawiewu jak masz szczęście XD
Na mój chłopski rozum - stoi auto całą noc na mrozie powiedzmy, wsiadasz do auta, odpalają się światła które drenują baterie, odpalasz klekota który potrzebuje dużo prądu. kiedyś go w końcu zabraknie