Aktywne Wpisy
damianooo8 +171
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +31
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.2% (475)
- Nie 50.8% (491)
Powiedzcie mi, bo zaczynam powoli świrować czy to normalne będąc w zwiazku z facetem 4 lata uprawiamy s--s około 2 razy w miesiącu? Przez pierwsze 2 lata s--s był regularnie. Dodam, że dochodzi do tego, że częściej zaspokajam się sama niż dochodzi do stosunku... Oboje mamy po 28 lat i mieszkamy razem .... Często jestem zbywana przez swojego faceta kiedy próbuje inicjować zbliżenie...
#s--s #zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb515f846fe92d49c8cfe8b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: nie chce sie ogarniac z Toba typ i tyle.
Potrzebujesz to sobie przeliterowac?
Rzucił @Felixu: fachowiec spod tagu przegryw
#j--------e
I co z tego??
Nadal jestem przegrywem¯\_(ツ)_/¯
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
A tak serio to ciężko stwierdzić, czy to normalne, bo każdy ma inne potrzeby i może on ma faktycznie potrzebę 2x w miesiącu i dla niego to normalne. Albo nie, i może ma gorszy okres, czy jest zestresowany.
Pogadaj z niebieskim, zapytaj czy wszystko ok i a jak nie to czy możesz mu jakoś
Ukaszqu, możesz się nie uważać za przegrywa ale życia nie oszukasz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)