Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Powiedzcie mi, bo zaczynam powoli świrować czy to normalne będąc w zwiazku z facetem 4 lata uprawiamy s--s około 2 razy w miesiącu? Przez pierwsze 2 lata s--s był regularnie. Dodam, że dochodzi do tego, że częściej zaspokajam się sama niż dochodzi do stosunku... Oboje mamy po 28 lat i mieszkamy razem .... Często jestem zbywana przez swojego faceta kiedy próbuje inicjować zbliżenie...
#s--s #zwiazki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb515f846fe92d49c8cfe8b
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Przekaż darowiznę
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: 2 razy w miesiącu to też regularnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A tak serio to ciężko stwierdzić, czy to normalne, bo każdy ma inne potrzeby i może on ma faktycznie potrzebę 2x w miesiącu i dla niego to normalne. Albo nie, i może ma gorszy okres, czy jest zestresowany.
Pogadaj z niebieskim, zapytaj czy wszystko ok i a jak nie to czy możesz mu jakoś
  • Odpowiedz
OP: @alma_: Tak, poruszałam ten temat dużo razy. Zazwyczaj przyznawał mi rację i mówił, że się poprawi ale niestety poprawy jak nie było tak nie ma. Czasami też reagował złością kiedy pytałam, czy coś się stało lub czy ma jakiś problem.

Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz