Aktywne Wpisy

mirko_anonim +1000
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
mcsQ +13
zauważyliście że robi się jakas moda w wieku 35+ na niepicie alkoholu? nie na byciu absytentem, po prostu wypicie jednego dwa drineczkow w miesiącu jak się ma ochotę. Sporo znajomych w ogóle rzuciło alko lub piję znacznie mniej. Tak jak palenie fajek to obecnie wiocha tak możliwe że będzie z upijaniem się za jakiś czas.
#a-----l
#a-----l

Czy warto sie zainteresowac oponami zrobionymi w calosci z gumy, czy jednak tradycyjne detkowe sa okay? niestety juz 2 w ciagu tygodnia musze wymienic wiec moze warto kupic "nie pneumatyczne"?
Ile km jestescie w stanie przejechac na 1 ladowaniu? ja 90kg wagi, robie okolo 10km, to polowa z tego co tak szumnie oglaszaja.
mlego
Skoro tak szybko pękają ci dętki i tak mały masz zasięg to raczej powód jest jeden, masz za niskie ciśnienie w oponach.
Pełne opony jak dla mnie odpadają.
Ja używam tych. Wymiana dętki trwa ze 20 minut. Zdejmowanie opony tymi łyżkami dziecinnie proste. Jak zakładam oponę, to oprócz łyżkowania, zaciskam na już założonych fragmentach opony trytytki. Przy wymianie użyj dziurawej dętki jako kołnierz dla nowej.
@makumba88: @Logan00: @Andczej: dzieki