Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Może zaszokuje to konserwatywną część wykopu, ale ...
Od jakiegoś miesiąca mam problemy finansowe , straciłam źródło dochodu i zastanawiam się nad sprzedaniem kilku nudesków . Problemem jest to że nie znam żadnych stron do tego ... czy jest tu ktoś kto zna takie strony ? W ogóle czy warto próbować ? Nie mam za dużo do stracenia a nie planuje się całkowicie zdekonspirować

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb4a0c646fe92d49c8cfe32
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
  • 16
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Zrób sobie konto na snapie i na insta, na insta wrzucaj takie pół pikatne fotki i podawaj linka do snapa a na snapie ciągnij całą swoją działalność. Sprzedawaj pakiety zdjęć np 10 nudesków za 10 zł, filmik za 20 itd.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Onlyfans? Kamerki (zmień wystrój pokoju, załóż maskę na oczy). Nie ma w tym nic złego - wręcz przeciwnie, zdzieraj hajs z przegrywów i spermiarzy ile tylko możesz.

Gdybym był laską to bez oporów sprzedawałbym frajerom spierdziane majtki, używane skarpetki itd.
  • Odpowiedz
SamotnaMarzycielka: Puka ekonomia i kończy się retoryka o uprzedmiotowianiu kobiet. Teraz juz mozna pokazywac dupe i na uprzedmiotowieniu zarabiac, a jak sie wszystko skonczy panny wroca do feministycnzego bolu dupy i dyskusji o rownych zarobkach, wiadomo, popartych rownorzedna przydatnoscia do pracy. Do czasu kolejnego kryzysu, w ktorym mezczyzni zabiora sie do porzadnej pracy a kobiety wystarczy ze pokaza dupe. Voila

Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
  • Odpowiedz