Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.5% (74)
- A3 (140k PLN) 18.9% (46)
- A4 (160k PLN) 50.6% (123)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Może zaszokuje to konserwatywną część wykopu, ale ...
Od jakiegoś miesiąca mam problemy finansowe , straciłam źródło dochodu i zastanawiam się nad sprzedaniem kilku nudesków . Problemem jest to że nie znam żadnych stron do tego ... czy jest tu ktoś kto zna takie strony ? W ogóle czy warto próbować ? Nie mam za dużo do stracenia a nie planuje się całkowicie zdekonspirować
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #5eb4a0c646fe92d49c8cfe32
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: mam taki sam plan.
Ktoś zainteresowany?
Komentarz usunięty przez autora
Gdybym był laską to bez oporów sprzedawałbym frajerom spierdziane majtki, używane skarpetki itd.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua