Aktywne Wpisy

pciem +90
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

new-object +164
5 lat więzienia i 10 lat zakazu prowadzenia pojazdów xD
I tłumaczenie
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
I tłumaczenie
Oskarżony jest osobą uzależnioną od social mediów
^ słowa prokuratora, a nie adwokata XD
źródło: image
Pobierz

Gdy wychodzę z domu to zakładam maseczkę/chustę:
W końcu mam okazję zapytać kogoś kto tak nosi bez ryzykowania że nagle zacznie mi oddychać mocno na zakupy tylko dlatego że to pytanie odbierze jako atak osobisty.
Dlaczego? Rozumiem nie ubierać wcale. Rozumiem mieć na brodzie żeby móc szybko założyć gdy policjant pojawi się na horyzoncie. Ale z odsłoniętym nosem? Czemu? Jaki to ma sens? Przecież to tylko