Aktywne Wpisy
Jestem programistą z 4 letnim doświadczeniem. Które auto z salonu? Wszystkie 1.5 benzyna 150 KM. Golf manual, reszta automat.
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Mam już różne oferty na Golfa z salonów, ale w sumie to trochę większym kosztem można mieć A3... a znów trochę większym A4...
Zawołam was end of week co kupiłem.
#samochody #motoryzacja #audi #volkswagen #golf #carboners #mechanikasamochodowa #programowanie
Które?
- Golf 8 (120k PLN) 30.8% (69)
- A3 (140k PLN) 17.4% (39)
- A4 (160k PLN) 51.8% (116)
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#bekazpisu #pasozyty #madka500plus
@tomszczyk: uzasadnij.
Kolejne kółko lizania się po jajach.
Załóżmy, że dzieci są w żłobku, a ona idzie do pracy. Przy dwójce dzieci obstawiam, że w pracy będzie gościem. Dzieci w żłobku są wiecznie chore, a bliźniaki to podwójna szansa na infekcje. Matka będzie musiała brać co chwilę opiekę, co na pewno szybko wpłynie na utratę pracy.
Alimenty mogą być zasadzone, ale nikt nie gwarantuje,
@tomszczyk: już napisałem wcześniej - płacąc co miesiąc grube tysiące w podatkach i składkach, również chętnie korzystam ze wszystkich dodatków i ulg, które mi przysługują. Chyba musiałbym upaść na głowę, żeby nie próbować w każdy możliwy sposób odzyskać jak najwięcej z tego, co wpłacam.
Szukanie pracy - super. Szukanie pracy z miesięcznymi bliźniakami w domu? Powodzenia. Zatrudnienie opiekunki jest bez sensu, bo państwowego żłobka nie masz szans dostać się w ciągu
@Colin90: następna wróżka :) W jaki sposób Wy wyciągacie takie wnioski na podstawie kilku zdań?
A może były zaplanowane, ale małżeństwo się w międzyczasie rozpadło?
@tomszczyk: zgadza się. Ale na jakiej podstawie zaliczasz autorkę posta na FB do patologii? Skąd przeświadczenie, że nie pracowała i nie płaciła podatków?
@tomszczyk: a gdzie ja tak napisałem o tej kobiecie? Pisałem tutaj wyłącznie o sobie.
@tomszczyk: nigdzie tak nie napisałem. Napisałem za to kilkukrotnie, że na podstawie kilku zdań z FB nie da się wyciągnąć tak dalekich wniosków jak Ty czy @Colin90, który wręcz napisał, że dzieci były nieplanowane (LOL!).
Nie obchodzi mnie to co tam op dodaje, wypowiadam się o pracy przy posiadaniu dzieci.
@sowiq: nie rozmnażać sie jak robak, kiedy masz zarobki jak robak