Wpis z mikrobloga

@rysiekryszard Czego wołasz jełopie? Za kogo się uważasz żeby mówić innym że mają się wstydzić tego co myślą? Nudzi ci się siedzenie w domu że taki ból dupy łapiesz? Wołasz 250 osób i usuwasz ich komentarze nazywając foliarzami za plusowanie takiego komentarza:

bo to przygłupy dlatego Azja idzie do przodu i zaczyna rozdawać karty, a przygłupy krzyczą coś o kagancach i wolności, inwigilacji a sami za darmo dali dupy lata temu korporacjom jak Apple, Microsoft czy Huawei które śledzą każdy ich krok, żadnej epidemii do tego nie potrzeba było xD

Masz ty rozum i godność człowieka w ogóle?
Daleth2202 - @rysiekryszard Czego wołasz jełopie? Za kogo się uważasz żeby mówić inny...

źródło: comment_1588698778x7nTwQzEc7BcvWA6zOGmTr.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
@Daleth2202: #!$%@? hejtujesz gościa ( słusznie z resztą bo to debil który usuwa każdą krytykę pod jego wpisem ) że woła bez potrzeby i...wołąsz bez potrzeby, teraz to strach cokolwiek plusować bo zaraz jakiś debil jeden z drugim będzie cię przez kolejny miesiąc wołał do swoich wysrywów
  • Odpowiedz
Co tu sie #!$%@? #!$%@? XDDD a wszystko za sprawa mojego wpisu , gdybym wiedział to bym go nie pisał a tak wylądowałem na liście hańby szkoda ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Daleth2202: Odpuść człowieku, bo jak bym chciał dyskutować to bym was nie blokował. Mam w dupie dyskusję z foliarzami. Macie swoją rację, ok. Czas i historia was zweryfikuje, chociaż w sumie już zweryfikowała, bo "pandemia" w połowie Europy się już zakończyłą, a w drugiej połówie Europy zakończy za 2-3 tygodnie. Wmawiajcie sobie, że to te super lockdowny zatrzymały tę niebezpieczną eksponencjalną funkcję śmierci i strachu xD. Pozostaje wydzierać się jedynie
  • Odpowiedz
@Daleth2202 szkoda sobie tym gównem glowy zawracać, typ to pewnie typowy łysy wyznawca zięby ktory w zyciu nie da zaszczepić swoich piskląt bo hehe autyzm. #!$%@? co ja mowie, ten przyglup raczej sie nie rozmnozy
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Ale ty jesteś przykry. Dupa cię piecze nawet tego nie próbujesz ukryć XD usuwasz komentarze jak jakaś #!$%@? bo ludzie piszą prawdę ze jesteś odpadem społecznym i marnujesz im czas na jakieś wołanie, smieje się z ciebie. Pękanie twojej dupy to mój ulubiony dźwięk xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Daleth2202: #!$%@? hejtujesz gościa ( słusznie z resztą bo to debil który usuwa każdą krytykę pod jego wpisem ) że woła bez potrzeby i...wołąsz bez potrzeby, teraz to strach cokolwiek plusować bo zaraz jakiś debil jeden z drugim będzie cię przez kolejny miesiąc wołał do swoich wysrywów

@Pally: wiem przepraszam ale skoro tamten woła i oskarża o foliarstwo i usuwa komentarze to chciałem zebrać ludzi żeby się wypowiedzieli
  • Odpowiedz
@rysiekryszard: Płaczesz coś o jakiś kagańcach, a sam wołasz 250 osób, po czym usuwasz niewygodne komentarze i blokujesz te osoby pod wpisem. Przecież to ewidentna cenzura XD Nie wstydzisz się? Lecz się człowieku.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@rysiekryszard: sorry miśku ale ja nie jestem panikarzem i nie mówię nic o drugiej czy trzeciej fali. po prostu uznaję że maseczki nie są bezcelowe i dałem plusa komuś kto ma podobne zdanie a ty od razu wszystkich traktujesz jak czubków foliarzy preppersów i nawet nie potrafisz prowadzić jakiejś rozmowy tylko usuwasz komentarze dalej wyzywając. to jest nie w porządku i trochę czuję się urażony
  • Odpowiedz