Aktywne Wpisy
Nobody32 +74
Essapierds2007 +33
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
#neuropa #bekazprawakow #bekazkatoli #shitwykopsays #katolicyzm #rakcontent
a istniej np. objawienia w Luwrze, wiec jakieś dowody są( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cockosova: Ponawiam więc pytanie - jakie podstawy mają katolicy do wiary że ich Bóg jest prawdziwy? Co ich przekonało do tego stanowiska?
@prawa_reka_sorosa: wiele czarnych dzieci wierzy, że ich ojciec istnieje, a nie mają do tego żadnych podstaw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- uroiłeś sobie, że @saakaszi coś napisał
- zaatakowałeś swoje urojenia
- atakując je przy okazji rzuciłeś się na opa, ateistów i hobbystów znaczków
- odtrąbiłeś zwycięstwo
@szalony_kundel_lenina a nie można mieć po prostu w------e? Zamiast sobie udowadniać to możecie zrobić kanapkę, przejść się, pooglądać coś i mieć w------e czy ktoś wieży czy nie wieży.
@cockosova: Nie, bo nie mam powodu kwestionować czyjejś subiektywnej opinii. Mogę natomiast kwestionować jak ktoś wierzy że coś istnieje i ma wpływ na otaczającą nas rzeczywistość.
@cockosova: Jeżeli ktoś twierdzi że coś istnieje i ma wpływ na rzeczywistość, to wymagam aby to w jakiś sposób udowodnił. To normalne.
Ma sens, ale nie widzę sensu tłumaczyć się komuś kto po raz kolejny mnie obraża.