Wpis z mikrobloga

@RM_PL: w brutalu nigdy nie znalazlam ani jednej tkaniny. Ogolnie to biegam od dino do trendu na gore wszystkie ciuchowe i koncze przy techlight. Czesto na koniec gine przez ten nowy pokoj co tam zrobili eh
  • Odpowiedz
@jasmithia: Cóż. Tarkov dał, Tarkov zabrał. Szczerze pisząc, to jak wprowadzają misje, które wymagają niedawno dodanego przedmiotu to olewam, bo właśnie ciężko będzie to teraz dostać. To jak z tym wojskowym akumulatorem dla Prapora.
  • Odpowiedz
@jasmithia: Warto cisnąć torby i skrytki dookoła interchange, albo rushować scavem sklepy. Tego questa najlepiej robić przy okazji, bo i tak expa za niego nie ma. Scav casy zawsze spoko, często wpadają rzeczy do questów.
  • Odpowiedz
@jasmithia: w sklepach z ubraniami na interchange musisz szukać i przy okazji torby przeszukiwać innej rady nie ma, 10x tego a najmniejsza szansa to patologia, ale warto się pomęczyć
  • Odpowiedz
@jasmithia: Właśnie dla testu przeszedłem się scavem i znalazłem jeden ripstop w ukrytej skrzyni (ale niestety nie wyszedłem :/). Także moim zdaniem jak się chce to robić to praktycznie najlepiej oblecieć dookoła interchange i obczajać tylko te poukrywane skrytki.
  • Odpowiedz