Wpis z mikrobloga

#motocykle
Jakie buty polecacie do kwoty 400/450zl?
N---d, jazda typowo miejska, często muszę chodzić w tych butach w pracbazy więc myślałem o trampkach motocyklowych.

Wcześniej kupiłem budżetowe adrnaline speed ale niestety kto tanio kupuje dwa razy płaci bo po jednym sezonie (około 5/6k km) wyglądają jak kupa
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mchmjszk: trampki... normalne pełne buty motocyklowe chroniące stopę i kostkę, a nie trampki. weź sobie na zmianę w plecak. albo w pracy zostaw zwyczajnie parę na zmianę.
  • Odpowiedz
  • 0
@roymoss: Dokaldnie :)
@InterferonAlfa_STG: Właśnie czasami mam tak w pracbazy, ze jeżdżę kilka godzin na motocyklu od obiektu do obiektu na kazdym muszę coś tam sprawdzić wiec w zasadzie od ~7 do 15 w jednych butach
@jaceks653: wiadomo.. bez gwiazdy nie ma jazdy ale zbyt drogie dla mnie bo jakies 650 trzeba dać
  • Odpowiedz
  • 0
@Imperatoris: Nad sx2 myślałem, ale jestem ciekawe jak z wytrzymałością przy dosyć intensywnym użytkowaniu
@szCichy: te trampki? Jak wyglądają w okolicy dźwigni? Bo przy 310cm3 dosyć często majtam biegami i właśnie poprzednie adrenalinki zaraz pokażą stopę

@amath: Te trampki motocyklowe przecież są za kostkę
  • Odpowiedz
@mchmjszk: sx2 są całkiem wytrzymałe chociaż moje kwalifikują się już do wymiany bo po szlifie ich zużycie trochę przyspieszyło, ale raczej kupię je ponownie. Zresztą świetnie pasują do takiego letniego miejskiego stroju z jeansami
  • Odpowiedz