Aktywne Wpisy
jmuhha +5
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +56
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Jakie buty polecacie do kwoty 400/450zl?
N---d, jazda typowo miejska, często muszę chodzić w tych butach w pracbazy więc myślałem o trampkach motocyklowych.
Wcześniej kupiłem budżetowe adrnaline speed ale niestety kto tanio kupuje dwa razy płaci bo po jednym sezonie (około 5/6k km) wyglądają jak kupa
Miałem w zeszłym roku w nich szlifa i nogi całe. Jedynie się trochę poobcierały czubki butów i sznurówka pękła, ale wymieniłem i dalej w nich jeżdżę :)
A teraz myślę nad czymś takim: https://shima.pl/pl/produkty/thomson
Choppera miałem na pierwsze moto. Później kupiłem sporta
@InterferonAlfa_STG: Właśnie czasami mam tak w pracbazy, ze jeżdżę kilka godzin na motocyklu od obiektu do obiektu na kazdym muszę coś tam sprawdzić wiec w zasadzie od ~7 do 15 w jednych butach
@jaceks653: wiadomo.. bez gwiazdy nie ma jazdy ale zbyt drogie dla mnie bo jakies 650 trzeba dać
Nie odważyłbym się ubrać na moto niczego lżejszego
@szCichy: te trampki? Jak wyglądają w okolicy dźwigni? Bo przy 310cm3 dosyć często majtam biegami i właśnie poprzednie adrenalinki zaraz pokażą stopę
@amath: Te trampki motocyklowe przecież są za kostkę