Aktywne Wpisy
Doxori +3
Mirki! Stoję właśnie przed zakupem pierwszej zmywarki 45 cm w zabudowie do kuchni. Totalnie jestem zielony w tym temacie. Czy możecie polecić jakąś firmę, konkretny model? Na co zwracać uwagę, jakieś bardzo przydatne funkcje? Wszelkie rady mile widziane. Półka cenowa - średnia. Myślałem, żeby wydać około 2500 zł max, ale nie wiem czy się zmieszczę z czymś sensownym. #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #agd #zakupy #elektronika #kuchnia #meble
Mega_Smieszek +16
Odpalcie (づ•﹏•)づ
Moja matka zrobiła mi aferę, bo jak mój przyjaciel był u nas w domu rodzinnym to bez pytania otworzył sobie lodówkę i wziął sok bo chciało mu się pić, w czasie jak ja byłem w pokoju obok xDDDD dla niej to jest przekraczanie granicy i bezczelność, że jak można być u kogoś i grzebać w lodówce, LOL
Serio? Właśnie mega ostro się z nią o to pokłóciłem bo dla mnie to absurd życia, czy znajdzie się chociaż jedna osoba która to rozumie, że dla niej to taki skandal? JA #!$%@?
#gorzkiezale #truestory ##!$%@? #rodzice #dom #logikarozowychpaskow
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie no a tak serio to jeżeli zrobiła aferę o to to przesada, ale rozumiem że mogło jej się to nie podobać
Ale zakładam że to dom twojej mamy więc ona może ustalać zasady i póki mieszkasz na jej utrzymaniu niestety powinieneś się do tych zasad stosować.
Swoją drogą sporą różnicę robi czy przyjaciel jest już dobrze znanym gościem czy nie.
No i ostatecznie jest coś takiego jak dobre wychowanie/grzeczność które sugeruje by choć