Wpis z mikrobloga

NIE WIERZE, CO SIE ODJANIEPAWLIŁO XD

Moja matka zrobiła mi aferę, bo jak mój przyjaciel był u nas w domu rodzinnym to bez pytania otworzył sobie lodówkę i wziął sok bo chciało mu się pić, w czasie jak ja byłem w pokoju obok xDDDD dla niej to jest przekraczanie granicy i bezczelność, że jak można być u kogoś i grzebać w lodówce, LOL

Serio? Właśnie mega ostro się z nią o to pokłóciłem bo dla mnie to absurd życia, czy znajdzie się chociaż jedna osoba która to rozumie, że dla niej to taki skandal? JA #!$%@?

#gorzkiezale #truestory ##!$%@? #rodzice #dom #logikarozowychpaskow
  • 135
  • Odpowiedz
  • 144
@buty_weza wyprowadź się i ustal w swoim domu zasady że każdy może brać z lodówki co chce xD
Nie no a tak serio to jeżeli zrobiła aferę o to to przesada, ale rozumiem że mogło jej się to nie podobać
  • Odpowiedz
@buty_weza: Powiem tak: sam osobiście u kogoś w domu nie zrobiłbym tego co twój kolega zrobił. Po drugie gdybym był na twoim miejscu to ugościł bym kolegę osobiście napitkiem i strawą co by sam nie musiał ryć po lodówce jak dzik w zaroślach. Tak jestem wychowany ¯_(ツ)_/¯ szczególnie że mieszkasz u rodziców a nie rodzice u ciebie jak mniemam
  • Odpowiedz
@buty_weza: Rozumiem obie strony, kolega nie zrobił nic wielkiego w końcu nic nie zniszczył ani nie ukradł, prawda ?

Ale zakładam że to dom twojej mamy więc ona może ustalać zasady i póki mieszkasz na jej utrzymaniu niestety powinieneś się do tych zasad stosować.

Swoją drogą sporą różnicę robi czy przyjaciel jest już dobrze znanym gościem czy nie.

No i ostatecznie jest coś takiego jak dobre wychowanie/grzeczność które sugeruje by choć
  • Odpowiedz