Aktywne Wpisy
dict +109
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
FajnyTypek +87
#logikaniebieskichpaskow #smutnazaba
Nie ogarniam ludzie mi mówią że wyglądam dobrze ale dlaczego żadna dziewczyna nigdy się mną nie zainteresowała.
Niby mam te 14 lat a zaraz 15 ale już każdy normalny w moim otoczeniu miał drugą połówkę.
Wkurza mnie ta gadka że mam jeszcze czas bo według blackpilla skoro wyglądam dobrze to powinienem mieć dziewczynę
Komentarz usunięty przez autora
Masz 14 lat, całe życie przed Tobą, jeszcze będziesz miał dość bab ( ͡° ͜ʖ ͡°) a przechwałki kolegów dziel przez 5
A jak Ci będą dokuczać to daj mi znać, przyjdę z Tobą na jakąś Wasza imprezkę, wystroję się fest i im kopara opadnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
no i żuj dużo gumy do żucia, jedz chleb ze skórkami, jedz mięso, które trzeba żuć. Kontroluj swoje uzębienie.
A teraz zapisz te rady, usuń konto i nie wracaj
usuń konto cwelu