Wpis z mikrobloga

Własnie naskrobałem maila do ambasady z pytaniami jak oni k---a wyobrażają sobie te wybory (w kulturalny sposób xD). Ciekawe czy mi odpowiedzą.
#uk #koronawirus #londyn
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@the4dk: @adriano30: Lista pytań:

1. Jakie środki bezpieczeństwa przedsięwzięto aby wybory były bezpieczne?
2. Czy strona Brytyjska została poinformowana o potencjalnym zagrożeniu epidemiologicznym (duże skupisko ludzi w jednym miejscu i małym czasie)?
3. Czy ambasada będzie wydawać dokumenty potwierdzające wzięcie udziału w wyborach aby uniknąć potencjalnego mandatu za załamanie zasad dystansu społecznego (social distansing rules)?
4. Czy w przypadku ukarania obywatela RP takim mandatem można liczyć na pomoc prawną ambasady bądź
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@motoinzyniere: @Cineczeq: pomijajac epidemie to nawet gdybym byl patriota (a nie jestem) to bym sobie po prostu odpuscil ze wzgledu na kolejki jakie podejrzewam, ze beda ze wzgledu na olbrzymia redukcje okregow wyborczych do zaledwie 4 miast.
  • Odpowiedz
@adriano30: Przecież ja piszę żeby ich w-----ć a nie żeby uzyskać odpowiedzi. xD Przecież oni mają nas w dupie. Duda musi wygrać i c--j ci do tego polaczku. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
pomijajac epidemie to nawet gdybym byl patriota (a nie jestem) to bym sobie po prostu odpuscil ze wzgledu na kolejki jakie podejrzewam, ze beda ze wzgledu na olbrzymia redukcje okregow wyborczych do zaledwie 4 miast.

@adriano30: mało osób się zarejestrowało, nie będzie kolejek.
  • Odpowiedz
@Cineczeq: Sugerowanie, że ich w------z XD oni albo to usuną albo odpiszą Ci jakieś nic nie znaczące bzdety w administracyjnym terminie chyba 14 dni o ile się nie mylę. Nikt się w------ł tam nie będzie xD
  • Odpowiedz