Aktywne Wpisy
Pan_Kielonek +21
#film #wykop30plus #wykop40plus
Pamiętacie kiedy przestaliście korzystać z wypożyczalni VHS/DVD?
Chyba ostatnim filmem jaki wypożyczyłem na DVD była Idiokracja (2006), ale to już były złote czasy piractwa i większość filmów wymieniało się ze znajomymi na płytach - głównie w formacie DivX/Xvid.
Pamiętacie kiedy przestaliście korzystać z wypożyczalni VHS/DVD?
Chyba ostatnim filmem jaki wypożyczyłem na DVD była Idiokracja (2006), ale to już były złote czasy piractwa i większość filmów wymieniało się ze znajomymi na płytach - głównie w formacie DivX/Xvid.
chwilowypaczelok +344
100 plusów, i idę jutro, kupuje po 40 rolek jednego i drugiego produktu, a następnie sprawdzę ile gram waży każda, ile jest warstw i metrów. Możecie dodać co jeszcze sprawdzić. #biedronka
#neuropa #polityka #bojowkadonaldatuska #tusk #donaldtusk #rigcz #patriotyzm #konstytucja
Na pewno było to mądrzejsze niż przepalanie, jak napisałeś 70% pieniędzy na konsumpcję.
@marcus1a: Hmm, a kiedy zawarto umowę ze Stalexportem? Za AWS. I wracamy do rozmowy jak z OFE, kto do tego również rękę przyłożył?
Kolej nie zdycha, poza Kraków-Katowice mamy tysiące kilometrów szlaków kolejowych. Sredni czas przejazdu się skrócił, poprawił się też tabor kolejowy, zwiększa się też
Umowa ze stalexportem to 19 września 1997 - czyli rząd Cimoszewicza!!! Socjaldemokracja i PSL!!!
JESTES KLAMCZUCHEM!!!
A poza tym nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojego wpisu i nie odpowiedziałeś na moje pytania, tylko zarzuciłes bezsensownymi informacjami, na które już ci odpowiedziałem.
CZEKAM NADAL NA PLANY INWESTYCYJNE OPOZYCJI.
Kidawa wygrywa, sejm się rozpada i PO wygrywa, no i jakie inwestycje przeprowadzają??? Co robią?? Gdzie chcą zaprowadzić Polskę???
Jaki mają pomysł na
@marcus1a: Ojojoj, kto tu jest kłamczuchem? Kiedy zostały wprowadzone aneksy do umowy, które stworzyły tę patologię?
CZEKAM!!
Natomiast klamales o umowie i to jest fakt I nie podajesz planów inwestycyjnych wspaniałej opozycji, która przecież je ma na tony, prawda???
Też CZEKAM!
WIEC TO NIE AWS BYL
JESTES KLAMCA - CZERWONYM, BOLSZEWICKIM KLAMCA!!!
To, że ktoś podpisał jakiś aneks później, nie oznacza, że to ten właśnie aneks
Wąsacza powinno się powieści za jaja - pełna moja zgoda
Umowy zrobila Lewica - i pokazałem na to dowody z a ty tylko słowa słowa słowa.
Szkoda na ciebie czasu czerwony kłamco.
Kłamiesz, oszukujesz, do tego jesteś głupi, bo rozmawiasz nieprzygotowany i kompletnie nieobeznany z tematem.
Jesteś nawet gorszy od czerwonych - oni przynajmniej robili i robią to z rozmysłem - ty jesteś ich głupim pieskiem na posyłki.
Komentarz usunięty przez autora
@marcus1a: janusz zluzuj bo Ci nie nadążą bigosu gotować. Widzisz co Ci Twoja partia robi z mózgu? Masz nienawidzić. Masz opluwać.
Ja moich wpisow nigdy nie kasuje - biorę zawsze odpowiedzialność, umiem przeprosić, potrafię przyznać się do błędu.
Ten typ kłamał caly czas, nie odpowiadał na pytania - potrafisz to obiektywnie dostrzec?
Gdybyś przeczytał uważnie moje wpisy, to byś wiedział, że PiS to nie moja partia.
Ale lepszej nie ma - i to jest
@marcus1a: Nie znam tego człowieka.
Nie wiem co napisał.
Ale z tego co widzę to odpowiedź na Twój post o jego rodzinie.
Dysktujesz z nim? Ok. Nie zgadzasz sie? No dobra. Obrażasz go? Może masz powód. Ale co Ci zrobiła jego rodzina? Skoro to co piszesz to prawda,
Ja też sobie nie pozwolę, żeby jakiś gówniarz mnie wyzywał.
Powiesz mi, że robię głupio?
Ja ci odpowiem - masz rację :))
Włosi mają takie powiedzenie: quando ci vuole - ci vuole! Zwykle mówi to mama, jak da siarczystego klapsa dzieciakowi (południową krew - trochę inaczej to się tu układa) i potem właśnie to dodaje: jak się należy - to
Nieprzygotowanym do merytorycznej rozmowy pieniaczem.
Nie odpowiadasz na konkretne pytania.
KLAMIESZ!!!
2 razy cię złapałem na kłamstwie!
To, co mi podsylasz, to są slogany, które żadnego oparcia w realnym budżecie nie mają - mogę to powiedzieć, bo przeczytałem (w przeciwieństwie do ciebie - jestem tego pewien).
Nadal mi nie napisałeś, jakie to wspaniałe inwestycje planuje opozycja - tylko proszę o konkrety i o źródła finansowania.
Na tym, że z terminu ustawy, która stwarzała pojęcie prawne OFE wnioskujesz, że OFE powstały za rządu SLD? CZy wiesz, że od wprowadzenia terminu prawnego OFE do samej reformy emerytalnej, która fizycznie wprowadza je w życie jest daleka droga?
Czy ty wiesz, kiedy weszła w życie reforma emerytalna i który rząd jest jej autorem? Stary jesteś, przecież to pamiętasz, to po co rżniesz głupa? Reforma