Aktywne Wpisy
jakis_login +274
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +98
Co zrobić żeby zapomnieć o tym że kocham dziewczynę która po paru latach związku ze mną zerwała bo już mnie nie kocha
Nie potrafię bez niej żyć ale wiem że już nic z tego nie beszie, powiedzcie co robić żeby o niej zapomnieć
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Ja myślę, że to jest błąd. Nie chodzi, żeby zapomnieć, chodzi o to żeby się z tym pogodzić, zaakcpetować co się stało. Spędziłeś z nią dobre, i złe chwile, a i to się skończyło. Zacznie się nowy rozdział twojego życia. Imo jeśli czujesz się smutny to pobądź taki przez chwilę, wygadaj się kumplowi, popłacz jeśli trzeba, ale nie pozwól żebyś został uwięziony