Aktywne Wpisy
wiktoriawiecek +273
#frajerzyzmlm izabela adamczyk mowi o nabieraniu sie w internecie xD
cat_in_hat +83
Do mieszkania najlepiej moglby wjechac tym gratem.
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
#samochodoza #patologiazmiasta #polskiedrogi #chorzow
Moj bydlak na razie ma kwarantannę (szczepienia) No i siedzi w domu, mamy go niecały tydzień, rozstawione maty w całym domu ale ten bezczel wali na podłogę, częściej na szczescie na matę, ale zdarza się no i jestem k---a mistrzem mycia podłóg, robię to z 20 razy dzienni, bo jak walnie na ziemie to jeszcze oczywiście cieknie mu po nogach i ślady łap są w całym domu, bo pełen energii jest to biega jak szalony i roznosi mocz :(
Jakieś rady? Ale praktyczne a nie gownoporady z blogów dla psiarzy czy pind z instagrama.
Jak się zasika na podłogę coś zrobić? Pokazać mu? Spytać donośnym głosem „CO ZROBIŁEŚ TY MAŁY SZATANIE??!!” czy może zacząć płakać, żeby zrozumiał ze robi złe???
Ratujcie mnie i moje podłogi :(
#psy
Nie drzyj się jak nie trafi bo nie ogarnie co robi źle
Masz w domu bobasa, trochę cierpliwości :)
@PalNick: wlasciwie sam nie wiem, ten pies to geniusz, za drugim wyjsciem juz po kwarantannie nauczyl sie sikac na zewntarz, wolac, ze chce siku/kupe i od tamtej pory moze... 3 razy zdarzylo mu się zalatwic w domu (i nigdy siku, tylko dwojke - kiedy faktycznie cos zjadl i nie mogl wytrzymac) maty oczywiscie przez tydzien-dwa jeszcze w domu byly, ale suche! geniusz!! :D
Nauczony jest wychodzenia 3 razy dziennie