@FPmaster: @Pociongowy: @Ziner: ale pociągów nie zawieszono z powodu koronawirusa tylko z racji drastycznego spadku frekwencji. Jak tylko ludzie zaczną podróżować to odwieszane będą kolejne połączenia.
@Razio1 dlatego stanowisko też jest takie, że sprzedaż biletów i frekwencja ma być monitorowana i podejmowane mają być kroki w celu zapewnienia odpowiedniej wygody i bezpieczeństwa
@Razio1: @Pociongowy: @Zinerziner: Nie prawda, to było tylko info pod publikę. UTK (a więc i rząd) nakazał przewoźnikom zmniejszyć ilość połączeń do minimum.
@Bajzel2012 co ty mi tutaj zbierasz skoro ja mówię o jednym a ty wychodzisz teraz z drugim tematem odpowiedziałem na twoje pytanie że nie ma informacji i nie wiadomo kiedy zostanie zwiększona siatka połączeń a jednocześnie Powiedziałem ci że Intercity monitoruje na bieżąco ilość zakupionych biletów i ewentualnie dołącza do składu dodatkowe wagony Jeśli jest taka potrzeba poza tym urząd transportu kolejowego to jedno a ministerstwo infrastruktury po drugie
ale pociągów nie zawieszono z powodu koronawirusa tylko z racji drastycznego spadku frekwencji. Jak tylko ludzie zaczną podróżować to odwieszane będą kolejne połączenia.
@Pociongowy: majster ja pisałem odnośnie tego fragmentu
@Bajzel2012: ale UTK nic nie ma do gadania, to organ nadzorczy. Nie było kogo wozić, połowa kadry na L4, plus na 2tyg serwis internetowy ledwo zipie, bo ludzie masowo bilety zwracają.
@Bajzel2012: Co niby? Napisałem, że wrócą w śladowych ilościach - wróciły. Jak pisałem, że na dniach poleci większość pociągów to eksperci z kolejowych tagów heheszki urządzali. Ja nie słucham plotek, ja je tworze. xD
@Pociongowy: majster ja pisałem odnośnie tego fragmentu
@Bajzel2012: Co niby? Napisałem, że wrócą w śladowych ilościach - wróciły. Jak pisałem, że na dniach poleci większość pociągów to eksperci z kolejowych tagów heheszki urządzali. Ja nie słucham plotek, ja je tworze. xD