Wpis z mikrobloga

@Razio1 dlatego stanowisko też jest takie, że sprzedaż biletów i frekwencja ma być monitorowana i podejmowane mają być kroki w celu zapewnienia odpowiedniej wygody i bezpieczeństwa
@Bajzel2012 co ty mi tutaj zbierasz skoro ja mówię o jednym a ty wychodzisz teraz z drugim tematem odpowiedziałem na twoje pytanie że nie ma informacji i nie wiadomo kiedy zostanie zwiększona siatka połączeń a jednocześnie Powiedziałem ci że Intercity monitoruje na bieżąco ilość zakupionych biletów i ewentualnie dołącza do składu dodatkowe wagony Jeśli jest taka potrzeba poza tym urząd transportu kolejowego to jedno a ministerstwo infrastruktury po drugie
ale pociągów nie zawieszono z powodu koronawirusa tylko z racji drastycznego spadku frekwencji. Jak tylko ludzie zaczną podróżować to odwieszane będą kolejne połączenia.

@Pociongowy: majster ja pisałem odnośnie tego fragmentu
@Bajzel2012: ale UTK nic nie ma do gadania, to organ nadzorczy. Nie było kogo wozić, połowa kadry na L4, plus na 2tyg serwis internetowy ledwo zipie, bo ludzie masowo bilety zwracają.
Nie prawda, to było tylko info pod publikę

@Bajzel2012: Co niby? Napisałem, że wrócą w śladowych ilościach - wróciły. Jak pisałem, że na dniach poleci większość pociągów to eksperci z kolejowych tagów heheszki urządzali. Ja nie słucham plotek, ja je tworze. xD