Wpis z mikrobloga

@acctim: nie słuchaj tego co tutaj mówią. Jak się podoba zegark to bierz. Szkoda ze ten "bling" to taki bardzo sztuczny jest. I pewnie ta złota powłoka zejdzie bardzo szybko. Jak będzie to miało kontakt z potem, to już może zacząć reagować, odklejać się. Zegarek będzie wyglądał źle wtedy. Co do złotego. Złote zegarki są piękne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
To o
@AllieCaulfield: dlatego mysle o srebrnym bo zloto to wiadomo ze dla czarnych, pomimo ze zloty fajniejszy i bardziej sie rzuca w oczy, no kolor cieplejszy, srebrny to taki troche. w sumie to chcialem tego gshocka ale nigdy mi sie juz nie zlozylo kupic tanio fejkowego babe, dobrze sie nosil. w sumie srebrny to do tych odblskowych ciuchow idealny tylko nie wiem czy mam taki dresik XD
oczywiscie zartuje ale korci by
@AllieCaulfield: ogolnie to masz racje ale wez nie rozsmieszaj z ta inwestycja, inwestowanie w cos w co bedzie rzucane i obijane albo wezma i jeszcze ukradna XD potem bede wygladal jak dzban ktory seiko kupil by wnukom dac w prezencie, jak ojciec to dom na wsi wybudowal ktory stoi pusty bo dzieci w nim nie chca mieszkac XD inwestycje w zegarki, jak w telefony aple XD
a co do jakosci to