Aktywne Wpisy

zloty_wkret +308
#projektniggeriusz
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
#projektdindu
#tinder
Murzyn jednak zostaje, bo zakładam, że p0lki nie są na tyle kumate, żeby go skojarzyć, ani stąd, ani z wielkiego ekranu xD
No to oficjalnie:
Zaczynamy xD
źródło: niggeriusz
Pobierz
szatanEK666 +5
Wyglada jak moja 13 letnia siostrzenica. Chłopie wez sie ogarnij
źródło: 1000005676
Pobierz

@belkot1122: tu jest gorsza grafika, mniejsze wymagania i mniej możliwośći ale jest jeszcze PUBG LITE i jest za darmo a wygląda prawie jak zwykły pubg
Na konsole już wprowadzają boty do meczów bo nie ma z kim grać, PC'tową wersję czeka niedługo to samo.
@belkot1122: Gram w PUBGa Lite bo na lapku i miałam mniejsze szanse przy tych wywalonych w kosmos pc w zwykłym PUBGu, ale serdecznie polecam. Mam grube godziny przegrane i nadal lubię pograć w tryb 4 na 4 - szybka strzelanka.
Wzięli jako podstawkę PUBG i zrobili mega gierkę na mobile. Chociaż niestety ma braki, albo miało bo sam już długo nie gram. Np. brak death cama.
Pubg lite niestety skiepścili trochę w porównaniu do mobile. To miało być przeniesienie na kompa mobilki, ale dali niektóre mechaniki z PUBGa zamiast z mobile (np. lootowanie, które było mega przewagą mobile).
@kontokontokonto: ???
@belkot1122: Na ten moment nie ma nic wartego uwagi na rynku.
CoD nie jest Battle Royalem bo łamie podstawowe założenia trybu BR
Cały ten gułag jak i wykupowanie graczy przez skrzynki zaburzą tą idę. Nie wspominając o innych rzeczach jak np UAV (czy jak to się tam zwie z codzie)
Cały Warzone to straszny casual i z BR ma tylko tyle wspólnego że wygrywa ostatni żywy.
edit: w sumie Warzone ma bariere ze