Wpis z mikrobloga

PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS vs PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS MOBILE - czym się to różni i czy warto kupic jednak na steama? (jest promocja) #pubg
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@belkot1122: Nie warto kupować tej gry, spóźniłeś się przynajmniej o rok. W każdym kolejnym patchu coś psują, nie słuchają opinii graczy, pełno cziterów, ogromny problem z dscyncem, ilość graczy spada od kilku miesięcy.

Na konsole już wprowadzają boty do meczów bo nie ma z kim grać, PC'tową wersję czeka niedługo to samo.
  • Odpowiedz
@janusz-cebula: Już 35? To cena regularna? Jakiś czas temu chyba coś koło 75 było?
@belkot1122: Gram w PUBGa Lite bo na lapku i miałam mniejsze szanse przy tych wywalonych w kosmos pc w zwykłym PUBGu, ale serdecznie polecam. Mam grube godziny przegrane i nadal lubię pograć w tryb 4 na 4 - szybka strzelanka.
  • Odpowiedz
@belkot1122: Pubg mobile > Pubg Lite > Pubg.

Wzięli jako podstawkę PUBG i zrobili mega gierkę na mobile. Chociaż niestety ma braki, albo miało bo sam już długo nie gram. Np. brak death cama.

Pubg lite niestety skiepścili trochę w porównaniu do mobile. To miało być przeniesienie na kompa mobilki, ale dali niektóre mechaniki z PUBGa zamiast z mobile (np. lootowanie, które było mega przewagą mobile).
  • Odpowiedz
@Ghuthek: Jesteś jednym z tych, którzy uważają, że płynność gry, grafika na przynajmniej średnim poziomie i wielki monitor nie mają wpływu na rozgrywkę w bliskim dystansie i tej na odległość z SR? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeśli tak, to się nie dogadamy. Miałam okazję grać w PUBGa na dobrym sprzęcie i nie zmienię zdania, że skill to tylko połowa „sukcesu”.
  • Odpowiedz
@janusz-cebula:

często kilkudziesięciu lub kilkuset graczy walczy (pojedynczo lub w niewielkich drużynach) pomiędzy sobą aż do momentu, gdy pozostanie jedna żywa postać albo drużyna

Cały ten gułag jak i wykupowanie graczy przez skrzynki zaburzą tą idę. Nie wspominając o innych rzeczach jak np UAV (czy jak to się tam zwie z codzie)
Cały Warzone to straszny casual i z BR ma tylko tyle wspólnego że wygrywa ostatni żywy.
  • Odpowiedz
@belkot1122: ja probowalem wszystkich i dla mnie pubg jest bezkonkurencyjnie najlepsze. Ogolnie rzecz biorac Apex jest dla tych co lubia szybkie przemieszczanie, wślizgi itp. Pubg jest bardziej dla tych co lubia wiecej realizmu. CoD Warzone to jest cos pomiedzy tymi dwoma. Jest jeszcze Fortnite z animowana grafika. Wszystkie te gry poza Pubg sa za free wiec nie ma zadnych barier zeby je wyprobowac.
edit: w sumie Warzone ma bariere ze
  • Odpowiedz