Wpis z mikrobloga

@psych00: mam ten sam tablet xd ale dodatkowo n7000 i na nim chrome jakiś czas temu dziwnie czcionki powiekszal przez to rozwalal niektóre strony. Flash chyba nie działa mimo zainstalowanego Flasha osobno. No i wszedłem na sklep play, a tam same negatywne opinie z ostatniego czasu. Adblocka sprawdzę. Niech Ci bedzie;p ale krzyczał mi na n7000 przed robotem, że bez niego nic z tego
  • Odpowiedz
@psych00: ezPDF Reader, lecturenotes, sketchbook pro, jeśli korzystasz z klawiatury usb/bluetooth to external keyboard helper (działa np. alt+s i daje ś czyli jak na kompie), moon Reader ale to znane, głos ivony żeby czytał książki, pdf itd w moon readerze. Taki standardowy zestaw do note. Reszta to pewnie Ci znana i to co podałem pewnie też ;)
  • Odpowiedz
@desygnat: A to mam te co podałeś ale zamienniki trochęinaczej ;) Szukałem kiedś czy da się jakoś podłączyć do kompa żeby mieć tablet graficzny ale d--a blada:( Czekam na nowego Androida bo ponoć ma wyjść na Note'a:)
  • Odpowiedz
@psych00: mam też jakiś tani tablet graficzny wacoma i nawet nie myślałem czy nota można tak podpiąć. Szkoda, że sketchbook na androidzie jest tak okrojony względem PC czy macow. Ale i tak się fajnie rysuje. Tylko, żeby nie było zeta aktualizacja jak w moim n7000. Na androidzie 2 z czyms bateria trzymała jakieś 5h na wlaczonym wyświetlaczu. Zaraz po aktualizacji do ics 3.5h. na jb 2.5 do góra 3h ;/
  • Odpowiedz
@psych00: note 10.1 okropnie długo trzyma. Tylko żeby softem tego nie popsuli jak w moim mniejszym notku. A rysujesz w czymś innym oprócz sketchbook i ps? Czy nie bawi Cię bazgranie?
  • Odpowiedz
@desygnat: Rysuję, oczywiście;) Dlatego wziąłem Note'a;) S Notes nadaje się dobrze do rysowania a przerabiam potem w PS Touch ;) Sketchbook za mało intuicyjny dla mnie był. Szukam czegoś ciekawego, ale ciężko.
  • Odpowiedz