Aktywne Wpisy
Gork +10
INB4 bait ale nie jest.
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
Mirki mam taki problem z dziewczyną z którą mieszkam od jakiś 2 lat. Od początku naszej znajomości (4 lata) różowa miała sporą nadwagę, co też od początku mi przeszkadzało (trochę jak pasta o Sylwii ( ͡° ͜ʖ ͡°), ale że cała reszta była ok to pewnie mylnie założyłem, że uda mi się na nią wpłynąć pozytywnie i razem coś podzialamy w temacie (sam
rafau16 +257
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
ale można będąc w związku znaleźć sobie innego faceta, starego kopnąć w dupę i doprowadzić go do samobójstwa bo przecież dziewczyna ma do tego prawo xD
tak, koleś zabił się z powodu dziewczyny. zawód miłosny, to jedna z częstszych przyczyn samobójstwa. nie miał przyjaciół, streamował to na facebooku, mówił
Pracujesz w lolicji czy słyszałeś po prostu o mitycznym namierzaniu po IP?
Wiesz kogo złapali? Rurobombera
Wiesz dlaczego go złapali? Bo się zalogował przez TORa na swoje legitne konto na Allegro
Jeśli ktoś myśli i w internecie potrafi więcej niż włączyć tryb incognito to policja ma utrudnione zadanie i przyklepią, że nic się nie stało xD
Kiedyś przyszli do mnie, bo podobno z mojego IP (osiedlowy internet, IP się
@dami423: Jak typ podłączył się z publicznej sieci i dodatkowo podwójnie maskował różnymi VPNami, to go mogą za przeproszeniem w pompkę cmoknąć xd
Komentarz usunięty przez moderatora
dalej jestes dumny z tego serwisu?
naciesz oczy dziełem zniszczenia będą bronić ladacznicy
Ale nie
Może też masz podobne akcje na swoim koncie w końcu puszczalstwo jest dzisiaj w modzie
Ściganie na wniosek pokrzywdzonego.
art 191a Kodeksu Karnego na początek.
Zgłosić najlepiej prosto do Wydziału Walki z Cyberprzestępczością. W każdej wojewódzkiej komendzie jest taka komórka z czego jedno województwo przoduje w tym, nie bójcie żaby. w KGP też jest taki wydział od jakiegoś czasu, łebskie chłopaki.