Wpis z mikrobloga

nsfw

Zawiera treści NSFW

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Nitrozus: no może tak być, o ile po drodze nie pójdzie na sznur, bo sytuacja ją przerośnie. Przypominam, że nie tylko dziewczyny odbierają sobie życie z powodów problemów w szkole, chłopcy też, ale tu już wchodzi temat opłakanego stanu polskiej psychiatrii dzieci i młodzieży.
@arteria: czyli nie można publikować dowodów okropnego zachowania tej dziewczyny, bo to może doprowadzić ją do samobójstwa, a samobójstwo jest przecież najgorsze
ale można będąc w związku znaleźć sobie innego faceta, starego kopnąć w dupę i doprowadzić go do samobójstwa bo przecież dziewczyna ma do tego prawo xD

tak, koleś zabił się z powodu dziewczyny. zawód miłosny, to jedna z częstszych przyczyn samobójstwa. nie miał przyjaciół, streamował to na facebooku, mówił
@dami423: xD
Pracujesz w lolicji czy słyszałeś po prostu o mitycznym namierzaniu po IP?

Wiesz kogo złapali? Rurobombera
Wiesz dlaczego go złapali? Bo się zalogował przez TORa na swoje legitne konto na Allegro

Jeśli ktoś myśli i w internecie potrafi więcej niż włączyć tryb incognito to policja ma utrudnione zadanie i przyklepią, że nic się nie stało xD

Kiedyś przyszli do mnie, bo podobno z mojego IP (osiedlowy internet, IP się
@kRZysio389: myślę, że wagę tych słów laska zrozumie za długi, długi czas i dopiero wtedy przyjdą do niej wnioski, po których sama będzie się wstydzić tego co zrobiła. Nie wiem ile laska ma lat ale wnioskuję, że niedużo, ma bolesną lekcję na to czym kończy się takie kręcenie. Szkoda, że włączone w to były osoby postronne.
#!$%@? ale spermiarstwo Szarpanki z zyciem czy ty to widzisz?
dalej jestes dumny z tego serwisu?
naciesz oczy dziełem zniszczenia będą bronić ladacznicy
@jvrrgtrjth: mega #!$%@? jest to że nikt nie wezwał policji, mega #!$%@? jest to że nikogo nie miał (nie wiem skąd znasz tyle szczegółów ale wierzę, że mówisz prawdę), i mega #!$%@? w końcu jest to, że dziewczyna nie potraktowała jego słów poważnie, bo mimo wygaśnięcia uczucia, wciąż powinno się szanować drugą osobę jako człowieka, i każdy normalny człowiek zadzwoniłby na policję widząc, że ktoś zaraz odbierze sobie życie.
Ale nie
@MUDAMUDAMUDA: @zartos:

Ściganie na wniosek pokrzywdzonego.
art 191a Kodeksu Karnego na początek.
Zgłosić najlepiej prosto do Wydziału Walki z Cyberprzestępczością. W każdej wojewódzkiej komendzie jest taka komórka z czego jedno województwo przoduje w tym, nie bójcie żaby. w KGP też jest taki wydział od jakiegoś czasu, łebskie chłopaki.