Aktywne Wpisy

Kempes +104

DEJW88 +81
O #!$%@? wszedłem na live Zwyrola i ktoś napisał na chacie o jakiejś dramce między Gargamelem i Rockiem
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega
Czaicie że Generator Frajdy i Gargamel się zesrali, że Rock reklamuje hogwart legacy, a ROWNLING TO TRANSFOBKA!11!1 Co za dzbany xD
#famemma #gargamel #polskiyoutube #bekazlewactwa #wardega

Czołem perfumowe świry. Jestem typowym Januszem jeśli chodzi o perfumy, pół życia chlapie się acqua di gio, ale z nudów zacząłem czytać ten tag i zamówiłem parę polecanych specjałów.
Dior intense.
Okropny - słodki, przytłaczający, głowa mnie od niego rozbolała.
Kojarzą mi się z teściową, która zawsze wylewa na siebie pół wiadra channel nr 5 i potem jak tarmosi moje dzieci to one również prześmiergują tym syfem. Serio jak odbieram od niej dziecko to potem do wieczora mam flashbecki. Podaruje je jakiemuś znajomemu, którego niezbyt lubię.
Amouage.
Kupiłem kilka próbek, za krótko aby coś konkretnego napisać. Zapachy ciekawe, ale dla mnie zbyt cieżkie i narzucające się (chociaż w mniejszym stopniu niż dior). Zostawię sobie na jakieś specjalne okazje.
Issey miyake bleue
Lekkie, orzeźwiające, jednoznacznie męskie. Dla mnie rewelacja, bardzo dobrze się w nich czuje. Dziękuje mireczkowi, który to polecał. Jak macie coś podobnego (morskie, cytrusowe, leśne) to chętnie wypróbuje.
@Szr1h:
Cool water znam. Całkiem spoko, ale bez przytupu.
Czemu nie zwrocisz do sklepu jak Ci nie podszedl?
@splitt: Kenzo Homme
@splitt: Linia Chanel Allure (ze szczególnym wyróżnieniem Allure Homme Sport), Versace Pour Homme, linia Dior Eau Sauvage (nie mylić ze zwykłym Sauvage)