Serio to może być prawda? xD Mam to samo od zeszłego piątku ( ͡°ʖ̯͡°) Nie mogę się kompletnie połączyć. Wyszukiwanie trwa 30/40 min. A jak już znajdzie mecz to wrzuca mnie na pokój gdzie jest np 30 osób.. #warzone
@nOOb_team: No z tym że ja nie miałem żadnego problemu z połączeniem do serwera. A tu z dnia na dzień benc i się zesrało.
Podłączam Orange -> Wyszukiwanie meczu ping 125... Podłączam Światłowód lokalny -> Wyszukiwanie meczu ping 75... Net z Plusa mobilnego -> Wyszukiwanie meczu ping 200... Net z Orange mobilnego -> Wyszukiwanie meczu
@KOXsu: Tak. Leciałem na czitach a teraz zakładam wątek w którym płacze ze dostałem bana. Jeżeli nie jesteś w stanie pomóc to chociaż nie zachowuj się jak kalafiory z Activision.
@Qontrol: Nie. Nic nie ruszałem. Może coś w graficznych ustawieniach grzebałem. Ale nic po za tym.
Poczytałem Reddita i ich guwno forum Niestety to jest common problem
Rozwiązanie? A no odczekać swoje aż konto zostanie zweryfikowane. Oczywiście mógłbym zapomnieć o sprawie i grac na nowym bo działa bez problemu no ale wiadomo nie tędy droga. Ja chce swoje konto z postępem i season passami a nie jakieś nowe puste gunwo..
Mam to samo od zeszłego piątku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie mogę się kompletnie połączyć.
Wyszukiwanie trwa 30/40 min. A jak już znajdzie mecz to wrzuca mnie na pokój gdzie jest np 30 osób..
#warzone
Przetestowane na 4 internetach. Na każdym te same objawy.
Komentarz usunięty przez autora
Podłączam Orange -> Wyszukiwanie meczu ping 125...
Podłączam Światłowód lokalny -> Wyszukiwanie meczu ping 75...
Net z Plusa mobilnego -> Wyszukiwanie meczu ping 200...
Net z Orange mobilnego -> Wyszukiwanie meczu
Nic założę najwyżej i sprawdzę czy łączy na innym.
No i co tu więcej mówić.. Założyłem nowe konto -> Każdy tryb odpala mi w 5 sekund.
Jeżeli nie jesteś w stanie pomóc to chociaż nie zachowuj się jak kalafiory z Activision.
https://support.activision.com/community/s/question/0D54P00007JPGeySAH/cannot-find-a-match-anymore-searching-for-match-200ms
Setki osób zostało oflagowanych jako Ci którzy zrobili coś nielegalnie. Oczywiście nie bronie każdego bo jestem świadomy że wśród tych postów pewnie jest z parę procent szczurów które czitowały a teraz wylewają swoje żale.
Ty w sumie też masz prawo sądzić
Czyli po prostu konta są w jakimś manual review i nic nie można z tym poradzić.
Trzeba czekać tydzień żeby odzyskać swoje konto.
Na Xbox mi znajduje mecz w 10 sekund, jak wyłączę crossplay to nie znajduję w ogóle i też pokazuje ping ponad 200.
Poczytałem Reddita i ich guwno forum
Niestety to jest common problem
Rozwiązanie? A no odczekać swoje aż konto zostanie zweryfikowane. Oczywiście mógłbym zapomnieć o sprawie i grac na nowym bo działa bez problemu no ale wiadomo nie tędy droga. Ja chce swoje konto z postępem i season passami a nie jakieś nowe puste gunwo..