Wpis z mikrobloga

Serio to może być prawda? xD
Mam to samo od zeszłego piątku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie mogę się kompletnie połączyć.
Wyszukiwanie trwa 30/40 min. A jak już znajdzie mecz to wrzuca mnie na pokój gdzie jest np 30 osób..
#warzone
llMarioll - Serio to może być prawda? xD
Mam to samo od zeszłego piątku ( ͡° ʖ̯ ͡°) ...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nOOb_team: No z tym że ja nie miałem żadnego problemu z połączeniem do serwera. A tu z dnia na dzień benc i się zesrało.

Podłączam Orange -> Wyszukiwanie meczu ping 125...
Podłączam Światłowód lokalny -> Wyszukiwanie meczu ping 75...
Net z Plusa mobilnego -> Wyszukiwanie meczu ping 200...
Net z Orange mobilnego -> Wyszukiwanie meczu
  • Odpowiedz
W sumie ktoś na necie pisał żeby zalogować się na inne konto. Wtedy by to trochę wyjaśniło.
Nic założę najwyżej i sprawdzę czy łączy na innym.
  • Odpowiedz
@KOXsu: Tak. Leciałem na czitach a teraz zakładam wątek w którym płacze ze dostałem bana.
Jeżeli nie jesteś w stanie pomóc to chociaż nie zachowuj się jak kalafiory z Activision.

https://support.activision.com/community/s/question/0D54P00007JPGeySAH/cannot-find-a-match-anymore-searching-for-match-200ms
Setki osób zostało oflagowanych jako Ci którzy zrobili coś nielegalnie. Oczywiście nie bronie każdego bo jestem świadomy że wśród tych postów pewnie jest z parę procent szczurów które czitowały a teraz wylewają swoje żale.
Ty w sumie też masz prawo sądzić
  • Odpowiedz
@KOXsu: No i jeszcze dodam że te cudowne bany "za czity" jak to napisałeś podobno znikają automatycznie po jakiś 3-7 dniach.

Czyli po prostu konta są w jakimś manual review i nic nie można z tym poradzić.
Trzeba czekać tydzień żeby odzyskać swoje konto.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ll_Mario_ll: Nie zmieniałes niczego? Nie wyłączyłeś przypadkiem crossplay?

Na Xbox mi znajduje mecz w 10 sekund, jak wyłączę crossplay to nie znajduję w ogóle i też pokazuje ping ponad 200.
  • Odpowiedz
@Qontrol: Nie. Nic nie ruszałem. Może coś w graficznych ustawieniach grzebałem. Ale nic po za tym.

Poczytałem Reddita i ich guwno forum
Niestety to jest common problem

Rozwiązanie? A no odczekać swoje aż konto zostanie zweryfikowane. Oczywiście mógłbym zapomnieć o sprawie i grac na nowym bo działa bez problemu no ale wiadomo nie tędy droga. Ja chce swoje konto z postępem i season passami a nie jakieś nowe puste gunwo..
  • Odpowiedz